Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική δραστηριότητα με το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ με το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το Κόμμα. Ταυτόχρονα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, διακινείται και ξεχωριστό 4σέλιδο με τις θέσεις του Κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό είναι προγραμματισμένα τα εξής:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο του δήμου Καρδίτσας (υπηρεσίες πράσινου, καθαριότητας κ.λπ.) με τους Βασίλη Κρανιά και Εκτορα Γάζο, μέλη της ΤΕ Καρδίτσας.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με επικεφαλής τον Βασίλη Κρανιά. Θα γίνουν συναντήσεις με τον Σύλλογο Εργαζομένων στο νοσοκομείο και την Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Παλαμά με επικεφαλής τον Βασίλη Μητράκο και την Σέβη Μωραΐτη.

Παρασκευή 8 Οκτώβρη

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Πολεοδομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με επικεφαλής τον Νίκο Τέγο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, και την Αγγελική Τσιούτρα.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων με επικεφαλής την Χριστίνα Μπεκιάρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας, και την Βαλεντίνα Καραντάνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ