Τετάρτη 13 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Σημαντική ενίσχυση της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών»

Αύξηση σε ψήφους και έδρες κατέγραψε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» (ΑΣΥ) στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Η ΑΣΥ έλαβε 118 ψήφους με ποσοστό 16% (από 71 με ποσοστό 11%) και πήρε 2 έδρες στο ΔΣ (από 1). Ταυτόχρονα, σημαντική άνοδο εμφάνισε και στις εκλογές για αντιπροσώπους για την ΠΟΕΔΗΝ, όπου έλαβε 111 ψήφους (από 58) εκλέγοντας 2 αντιπροσώπους (από 1), αλλά και για την ΕΔΟΘ με 121 ψήφους όπου εξέλεξε 3 αντιπροσώπους.

Η ΔΑΚΕ πήρε 252 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ 220 ψήφους και 3 έδρες, η ΠΑΣΚΕ πήρε 49 ψήφους και έχασε τη μία έδρα που είχε και τέλος η ΠΑΣΟΝΟΠ πήρε 72 ψήφους και 1 έδρα.

Η ΑΣΥ στο «Παπανικολάου» χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους για τη συμμετοχή και τη στήριξη στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν και σημειώνει: «Είναι βέβαιο ότι καθεμιά από τις ψήφους στην ΑΣΥ θα κατατεθεί στους δρόμους του συλλογικού αγώνα και των μαζικών διεκδικήσεων για ενίσχυση του ΕΣΥ με μαζικές προσλήψεις, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, άρση των αναστολών εργασίας. Για αύξηση των μισθών, ένταξη στα ΒΑΕ. Για ένα σύστημα Υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και εκπαίδευσης, με παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στο ύψος των σύγχρονων αναγκών του λαού και των επιτευγμάτων της Επιστήμης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ