Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Οι επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ, βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης που έχουν ανοίξει οι ΚΟ του ΚΚΕ με τους φίλους του Κόμματος, με ολόκληρο τον λαό, στον οποίο απευθύνονται, καλώντας τον στις σχετικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν, για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, κατάθεση προτάσεων.

Στα πλαίσια αυτά το επόμενο διάστημα εκδηλώσεις, συζητήσεις και συγκεντρώσεις διοργανώνουν:

- Η ΚΟ Καλυβίων του ΚΚΕ, σήμερα, Παρασκευή, 1 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλυβίων. Θα παραβρεθεί ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αττικής του Κόμματος την Κυριακή, 3 του Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη (17ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος). Θα παραβρεθεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ την Κυριακή, 3 του Μάρτη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά. Η εισηγητική ομιλία θα γίνει από τον Παναγιώτη Αρβανίτη, μέλος του ΝΓ της ΝΕ και δημοτικό σύμβουλο Λιβαδειάς.

- Η Κομματική Οργάνωση Σαλαμίνας του ΚΚΕ την Κυριακή, 3 του Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στην ταβέρνα «Κύμα», με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Ελληνικού του ΚΚΕ την Κυριακή, 3 του Μάρτη, στις 10.30 το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο.

- Οι ΚΟ Ζωγράφου του ΚΚΕ την Κυριακή, 3 του Μάρτη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΘΗΝΑ».

- Η Κομματική Οργάνωση Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ τη Δευτέρα, 4 του Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας.

- Οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ τη Δευτέρα, 4 του Μάρτη, στον κινηματογράφο «Ν. Ελβετία», στις 6 μ.μ.. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου, τη Δευτέρα 4 του Μάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου. Θα μιλήσει ο Αποστόλης Τασούλας, μέλος του Γραφείου Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ τη Δευτέρα, 4/3, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Maniatis». Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ την Τρίτη 5 του Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Χορωδίας Δ. Περάματος.

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ την Τετάρτη, 6 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Υμηττού.

- Η ΚΟΒ Αχαρνών του ΚΚΕ, την Τετάρτη, 6 του Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 297.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ