Σάββατο 6 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώνονται φάρμακα για τους Παλαιστίνιους

Μια σημαντική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας για βοήθεια προς τα θύματα της επίθεσης του ισραηλινού στρατού

Εκκληση για επιδεσμικό υλικό, σύριγγες μιας χρήσης, παυσίπονα (εναίσιμα, πόσιμα) και ιατρικοφαρμακευτικό υλικό με τη μεγαλύτερη ημερομηνία λήξης και τη δυνατότητα ν' αντέχει σε «δύσκολες» συνθήκες, για τις ανάγκες περίθαλψης των Παλαιστίνιων, κάνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ). Απευθύνεται σε φαρμακευτικές εταιρίες, σε φαρμακοποιούς και φαρμακαποθήκες, ενώ καλεί και τα σωματεία - μέλη της να συμβάλουν στην προσπάθεια αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους αποκλεισμένους από τον ισραηλινό στρατό, τραυματισμένους Παλαιστίνιους, σε νοσοκομεία και ναούς.

Το υλικό θα συγκεντρωθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χαλκοκονδύλη 37, στον 5ο όροφο. Οπως τόνισε και χτες στο «Ρ», η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζ. Σώκου, αλλά και γιατροί και υπεύθυνοι ανθρωπιστικών οργανώσεων είναι μεγάλη και ζωτική η ανάγκη για βοήθεια. Τα φάρμακα και οι βιταμίνες είναι από τα είδη πρώτης ανάγκης, γι' αυτό κι έχει μεγάλη σημασία να φτάσουν στα νοσοκομεία και στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ