Σάββατο 6 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Ιδιαίτερα δυναμικό, σε όγκο και παλμό, συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας, στο Βόλο, που διοργάνωσαν η Επιτροπή Ειρήνης και η «Πρωτοβουλία - Γένοβα 2001». Στο κάλεσμα συμμετοχής που απηύθυναν οι διοργανωτές ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι και πλήθος φορέων του νομού.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χ. Ρούσσης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, ενώ χαιρέτισαν ο Χέιρ Μονίρ, εκπρόσωπος της «Παλαιστινιακής Παροικίας», οι δήμαρχοι Βόλου Κ. Μήτρου και Ν. Ιωνίας Π. Μαβίδης, ο Γ. Μαραβελάκης, εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλία - Γένοβα 2001» και ο Αντ. Τσικούδης, εκπρόσωπος της κίνησης «Πολίτες του κόσμου».

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, ο Ν. Γκατζής, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, αντιπροσωπείες του ΔΗΚΚΙ, της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, της ΑΚΟΑ, εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων, της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών του νομού, της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, της ΠΕΑΕΑ κ.ά.

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους του Βόλου.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ και στην Καρδίτσα, απ' όπου στάλθηκε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της ισραηλινής επέμβασης.

Στη συγκέντρωση, που έγινε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας Γ. Χαντζοπλάκης, ο αντινομάρχης Β. Ευαγγελακόπουλος, η Ντίνα Μπαντή, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σ. Στουρνάρας, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων, εκπρόσωποι του Δήμου Καρδίτσας, δήμαρχοι καποδιστριακών δήμων, εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του Εργατικού Κέντρου, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων, της ΕΛΜΕ κ.ά. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ