Τετάρτη 24 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις νομαρχιακών παρατάξεων
  • ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Σε ανοιχτή συγκέντρωση, σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ., στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου, θα γίνει η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Αποστόλη Νάνου για τη Νομαρχία της Μαγνησίας.

  • ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ

Η ΝΑΣ Δυτ. Αττικής προσκαλεί σε συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. στη Λέσχη Πολιτισμού (Πάγκαλου 56) στην Ελευσίνα, όπου θα συζητηθούν οι θέσεις της ΝΑΣ για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στη Δυτική Αττική και η πρόταση για υποψήφιο νομάρχη.

  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η ΝΑΣ Κορινθίας διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Λαΐς» της Κορίνθου με θέματα: Απολογισμός δράσης, διαμόρφωση διακήρυξης για τις επερχόμενες εκλογές και ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη.

  • ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακήρυξη του υποψηφίου νομάρχη της ΝΑΣ Κέρκυρας, απολογισμός δράσης, προγραμματισμός και εκλογή γραμματείας γίνεται σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου της Κέρκυρας.

  • ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 25 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Φρούριο», θα γίνει η ανακήρυξη ως υποψήφιου νομάρχη Τρικάλων, με το συνδυασμό της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, του Γιώργου Παπασίμου.

  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μπούτα για τη Νομαρχία Καρδίτσας, διοργανώνει την Κυριακή 28 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο «Παυσίλυπο» η ΝΑΣ Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ