Τετάρτη 24 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Τζενίν: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες

Αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μεταφέρει ο Στρατής Κόρακας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, από την Τζενίν, όπου βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής που έχει προκαλέσει ο ισραηλινός στρατός.

Στο μεταξύ, το έγκλημα είναι σε εξέλιξη. Συνεχίζοντας και τις ψυχολογικές πιέσεις, που ασκεί στον Γ. Αραφάτ η κυβέρνηση του Ισραήλ, χτες, οι ισραηλινές δυνάμεις τίναξαν έναν τοίχο πολύ κοντά στα δωμάτια όπου έχουν εγκλωβίσει τον ηγέτη των Παλαιστινίων.

Ακαρπες ήταν οι συζητήσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων διαπραγματευτών στη Βηθλεέμ, ενώ, για άλλη μία φορά, ισραηλινά στρατεύματα εισέβαλαν σε χωριό που βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας. Ολόκληρη η περιοχή της Λωρίδας της Γάζας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο πλέον για τη στοιχειώδη επιβίωση του πληθυσμού, πολιορκημένη όπως είναι από τα ισραηλινά στρατεύματα.

Από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έρχονται καθημερινά ψηφίσματα συμπαράστασης στον αγώνα των Παλαιστινίων, ενώ διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις. Δυναμώνει η αλληλεγγύη σε όλες τις χώρες του κόσμου.


ΣΕΛ.  9   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ