Σάββατο 20 Απρίλη 2024 - Κυριακή 21 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Σάββατο 20 Απρίλη

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας στο cafe «Μαντανία» (Λ. Αγίου Δημητρίου 17). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ακτύπης, στέλεχος του Κόμματος και μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

- Στις 12 μ. σύσκεψη με δικηγόρους στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, στο Β' ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του ΓΠ Δυτ. Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Εμπόρων και Βιοτεχνών Λάρισας, στις «Μουσικές Διαδρομές». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Κυριακή 21 Απρίλη

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Καλογρέζας - Αλσούπολης στην καφετέρια «Flame» (Δωδεκανήσου 61). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορών στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος» (Κορυτσάς 33). Θα μιλήσει ο Αλέκος Περράκης, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Οργάνωσης Τηλεπικοινωνιών Αττικής.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ασπρόπυργου στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου στην Τρύπα Αλεπούς. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του Κόμματος.

Δευτέρα 22 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μοσχάτου και Ταύρου καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση επαγγελματιών, στο cafe «Ζήνα» (Λάμπρου Κατσώνη 56, Μοσχάτο). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Παπάγου - Χολαργού καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο «25αράκι του Πριάμου» (πλ. Κύπρου, Χολαργός). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Διοικητικού Μεγάρου ΟΤΕ καλεί σε σύσκεψη στο cafe του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τρίτη 23 Απρίλη

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Τυρνάβου και Αμπελώνα με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ