Σάββατο 20 Απρίλη 2024 - Κυριακή 21 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

Σάββατο 20 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Νίκαιας στην πλατεία Κρήνης (Δημοκρατίας). Θα μιλήσει η Βικτώρια Κούτση, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στο Λαϊκό Στέκι Ταραμπούρα Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, και θα χαιρετίσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Δηλαβέρη, εκδήλωση των ΚΟΒ Α' Πειραιά για τη βία στα σχολεία. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Κυριακή 21 Απρίλη

- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» (Λαγκαδά 221). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος. Επίσης, στις 6 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (4ος όροφος), σε εκδήλωση της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Σπίτια στο σφυρί, πανάκριβα ενοίκια. Η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων και η πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή στέγη».

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Διρφύων - Μεσσαπίων στα Διατηρητέα (πλατεία Ψαχνών). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

- Στις 11.30 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης στην αίθουσα του ΤΕΕ. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Νάξου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ.

- Στις 9 μ.μ. στη Βούντενη Πατρών (καφενείο Σκιόεσσα). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μελάς, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας και αντιδήμαρχος Πατρών, και θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής και αντιδήμαρχος Πατρών.

Δευτέρα 22 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλκηδόνας Νίκαιας στην πλατεία Αγίου Νικολάου (Μετρό Νίκαιας). Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Τρίτη 23 Απρίλη

- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση με ομιλήτρια την Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ. στον Αγιο Κήρυκο (αίθουσα εκδηλώσεων Π. Δημαρχείο). Επίσης, την Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ. στον Χριστό Ραχών (αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ