Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Θα μας βρουν στους δρόμους και στους αγώνες

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχική Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ υπογραμμίζει: «Μετά την προσπάθεια φίμωσης του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", τα αγροτοδικεία, τα μαθητοδικεία, το ιδιώνυμο στην Παιδεία, την ποινικοποίηση κάθε απεργίας, σέρνονται στα δικαστήρια 10 στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σαθρές και ανυπόστατες κατηγορίες».

Στην ανακοίνωση επίσης τονίζεται:«Συγκεκριμένα την 25η Μαρτίου 1999, τιμώντας τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, θέλησαν να διαδηλώσουν μαζί με δεκάδες συμπολίτες μας την αντίθεσή τους στον εγκληματικό πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας εκφράζοντας τη δίκαιη αγανάκτηση του συνόλου του ελληνικού λαού». Και συνεχίζουν, οι κομμουνιστές στην ανακοίνωση: «Δηλώνουμε ότι καμιά κυβερνητική τρομοκρατική ενέργεια δε θα κάμψει το φρόνημα των κομμουνιστών. Θα μας βρουν στους δρόμους και στους αγώνες μαζί με το λαό να συνεχίζουμε την πάλη μας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

Και καταλήγουν: «Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τα όργανά της και τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού μας.Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φορείς, κάθε προοδευτικό άνθρωπο να καταδικάσουν πολύμορφα αυτές τις ενέργειες και να επαγρυπνούν γιατί σαν σήμερα ξεδιπλώνεται επίθεση κατά του ΚΚΕ. Ολοι ξέρουν πως ο στόχος είναι κάθε φωνή αντίστασης και όλο το λαϊκό κίνημα. Τους καλούμε να συγκροτήσουν το δικό μας μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, που αναπόσπαστο στοιχείο της είναι ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ