Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χωρίς... σύνορα

Βέβαια, η κυβέρνηση δεν υποστηρίζεται μόνο από την «κεντροαριστερά». Οι περί τα κυβερνητικά εκλογικά επιτελεία προαναγγέλλουν περιχαρείς και νέες προσχωρήσεις από την άλλη, την «κεντροδεξιά» πλευρά. Ρίχνουμε τα σύνορα, καμαρώνουν...

Μετά τη «μεγαλοπρεπή» υποδοχή του κ. Κοντογιαννόπουλου (υπουργού Παιδείας της ΝΔ, όταν δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας), προετοιμάζεται - σύμφωνα με τις πληροφορίες - η προσχώρηση του κ. Παπαπολίτη (πολιτευτή της ΝΔ στον Πειραιά) και της κ. Μαχαίρα (πρώην βουλευτίνας της Πολιτικής Ανοιξης), η οποία δήλωσε, μάλιστα, ότι «εγώ δεν το έκρυψα ποτέ ότι πάντοτε είχα συντροφικές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ του Πειραιά»!

Ας τα πάρουν υπόψη τους, λοιπόν, οι εργαζόμενοι, που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές και πλήρωσαν ακριβά τις μέχρι σήμερα συνέπειες της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής. Τα συμφέροντά τους, οι όποιες ελπίδες τους για το αύριο, δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσα στις Συμπληγάδες των «κεντροδεξιών» και «κεντροαριστερών» παιγνιδιών, που αποβλέπουν στη συνέχιση και κλιμάκωση της ίδιας με σήμερα πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ