Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

  • Σήμερα, Τετάρτη, η ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη.

Η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς της σε σύσκεψη, ενόψει των εκλογών, σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ., στο κέντρο «Σεντόνια», με ομιλητή τον γραμματέα του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας Γεράσιμο Αραβανή.

Σήμερα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση της ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλει, λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν τα γραφεία της. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της επί της Τσαλδάρη, όπου θα γίνει συζήτηση για τις εκλογές. Θα τιμηθεί η μνήμη δύο μελών της που χάθηκαν, των Β. Γιανναράκου και Μπ. Σπαθαρόπουλου, θα εγκαινιαστεί η βιβλιοθήκη της και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης.

Περιοδείες στο Νέο Φάληρο στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Κώστας Τζατζάνης και στην Π. Κοκκινιά την ίδια ώρα η Ελπίδα Παντελάκη.

Σήμερα, επίσης, θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία στα γραφεία της ΚΟ Πειραϊκής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο.

Η Αχτίδα Μεσογείων - Παραλίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Τετάρτη, στις 5.30 το απόγευμα, σε αίθουσα του δημαρχείου Παλλήνης, με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή, 18/2, πραγματοποιεί τη συνεστίασή της η ΚΟΒ ΕΣΔΚΝΑ του ΚΚΕ στις 21.30, στην ταβέρνα «τα ρεμπέτικα» στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στην Πελοπόννησο

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης υλοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις Πελοποννήσου του ΚΚΕ, που οργώνουν τις περιοχές ευθύνης τους, μεταφέροντας παντού τις πολιτικές θέσεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος.

Στα παραπάνω πλαίσια, αύριο Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων στην Κόρινθο, με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, τις επόμενες μέρες, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στη Λακωνία, στην Αργολίδα, στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία.

Στη Μεσσηνία συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στην Καπνοβιομηχανία «Καρέλια» και στο βιοτεχνικό πάρκο. Αύριο Πέμπτη, στο κέντρο της Καλαμάτας, στο Νοσοκομείο και στο Δήμο Αιπαίας. Την Παρασκευή, εξορμήσεις και περιοδείες σε μηχανουργεία - συνεργεία, σε Κορώνη, Χαρακοποιό και σε καφενεία της Δυτικής Καλαμάτας. Το Σάββατο θα γίνουν μια σειρά περιοδείες και ομιλίες σε Δήμους της Μεσσηνίας και την Κυριακή το ίδιο.

Τέλος, την Κυριακή, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει και πάλι εξόρμηση για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη», με στόχο τη διακίνηση περισσότερων από 1.000 φύλλων.

Στο Βόλο

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης θα πραγματοποιηθούν ως την Παρασκευή στο Βόλο, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω συγκεντρώσεις - συζητήσεις: Σήμερα Τετάρτη, στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΟΥΚ και στο Γηροκομείο Βόλου. Αύριο Πέμπτη, στον ΕΟΤ και στο ΙΚΑ και την Παρασκευή στις δημοτικές επιχειρήσεις (ΔΗΠΕΘΕ, Δημοτικό Ραδιόφωνο, ΔΕΜΕΚΑΒ, ΔΕΟΒ κ.α.).

Στην Κοζάνη

Ο Νίκος Μπατιστάτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέπτεται από χτες το Νομό Κοζάνης. Στα πλαίσια της επίσκεψής του, θα περιοδεύσει στους παρακάτω χώρους:

Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 το πρωί, θα βρεθεί στους χώρους διανομής και ασφαλιστικού της ΔΕΗ Πτολεμαΐδας, στις 10 π.μ. στους χώρους του βόρειου τομέα, στο Διοικητήριο και το Μηχανουργείο, στις 12 συγκέντρωση στην καντίνα του βορείου τομέα, στις 13.30 συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και στις 17.00 επίσκεψη στα κοντρόλ του ΑΗΣ Καρδιάς.

Στη Ζάκυνθο

Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - Εκλογές - Εκλογική διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

Περιοδείες, εξορμήσεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιούν και οι ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν: Αύριο Πέμπτη, περιοδεία στους Κουρκουλούς με τον Σ. Λιαγκάκη μέλος της ΝΕ, την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη στα γραφεία της ΝΕ μελών, οπαδών και φίλων του Κόμματος από τις συνοικίες Μπαταργιά, Αγία Μαρίνα, Εργατικών Κατοικιών της Χαλκίδας, περιοδεία στις Κεχριές από τον Γ. Αργύρη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας. Την Κυριακή, περιοδεία στη Σκεπαστή με τον Σ. Λιαγκάκη, ενώ την ίδια μέρα η ΚΟ Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη με εργαζόμενους στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνοικία της Νεάπολης.

Στον Εβρο

Τον Εβρο επισκέπτεται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας. Σ τα πλαίσια της επίσκεψής του, το Σάββατο θα επισκεφτεί τη Στέρνα και τα Ρίζια, ενώ στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Κόμματος στην Ορεστειάδα. Αμέσως μετά, θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της περιοχής, συνάντηση με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ορεστειάδας. Στις 18.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστειάδας και στις 21.00 θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο ζάχαρης.

Την Κυριακή, στις 10 το πρωί, θα βρεθεί στο Πύθειο και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Ελληνοχώρι.

Στην Ημαθία

Απολογισμό της κοινοβουλευτικής δουλιάς του ΚΚΕ στην Ημαθία θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη στη Βέροια η βουλευτής του Κόμματος, Μαρία Μπόσκου, στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «Παλιά Βέροια» (πρώην «Σκρετ»). Θα παρουσιάσει, επίσης, την Εκλογική Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν και να συμβάλουν με τις παρατηρήσεις και γνώμες τους στη βελτίωση της δουλιάς και την καλύτερη εκπλήρωση των εκλογικών και των γενικότερων πολιτικών στόχων του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ