Πέμπτη 27 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα των γυναικών και οι πολιτικές εξελίξεις», με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ, σήμερα, Πέμπτη 27 του Ιούνη, ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Το πρωί θα περιοδεύσει σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Αύριο, Παρασκευή 28/6, θα επισκεφθεί στις 11 π.μ. την Ενωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) και στις 12.30 μ.μ. το Νοσοκομείο Σάμου.

-- Συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» πραγματοποιείται το Σάββατο, 29/6/2002, στις 9 το βράδυ, στο Δήμο Πέτα του Νομού Αρτας. Ομιλητής θα είναι ο Κ. Κωτσαντής, μέλος της Επ. Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αρτέμιδος του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 29/6, στις 8 μ.μ., στην πλατεία του δημοτικού σχολείου «Ελευθέριος Βενιζέλος», για το θέμα του αεροδρομίου. Θα μιλήσει ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο βαμβάκι και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ την Κυριακή 30/6/2002, στις 11 π.μ. στο κέντρο «ΣΑΛΕ ΑΙΤΩΛΙΑ», στην Κατοχή. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις γειτονιές της Α΄ Αθήνας

Σειρά περιοδειών και συγκεντρώσεων σε γειτονιές της Α΄ Αθήνας θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, και συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή, 28/6, στις 7 μ.μ., στα Πετράλωνα.
  • Την Κυριακή, 30/6, στις 11 το πρωί, στη Γούβα.
  • Τη Δευτέρα, 1/7, στις 7 μ.μ., στην Ανω Κυψέλη.
  • Την Τρίτη, 2/7, στις 7 μ.μ., στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ