Σάββατο 13 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΡΟΥΣΙ
Προεκλογική καμπάνια με δημοτικό χρήμα

Καταγγελία της «Δημοκρατικής Ενότητας»

Προεκλογική καμπάνια και μάλιστα παραπλανητική, με τα λεφτά των δημοτών, κάνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Π. Τζανίκος. Οπως καταγγέλλει η «Δημοτική Ενότητα», ο δήμαρχος προπαγανδίζει, με δημοτικό χρήμα, έργα που δημιουργούν ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Η ανακοίνωση της «Δημοτικής Ενότητας» έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται στα κανάλια εθνικής εμβέλειας και μάλιστα σε ζώνη υψηλής θεαματικότητας, ακριβοπληρωμένη - προφανώς - διαφήμιση του "Δήμου Αμαρουσίου". Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ προπαγανδίζει τα "300 έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι", προβάλλοντας ένα καλοστημένο σκηνικό εικονικής πραγματικότητας, που εμφανίζει το Μαρούσι σαν όαση πρασίνου.

Η σκοπιμότητα της πανάκριβης αυτής διαφημιστικής εκστρατείας, και όσων ενδεχομένως ακολουθήσουν, είναι προφανής: η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος κ. Τζανίκος ξεκίνησαν στην ουσία μια πρώιμη προεκλογική καμπάνια με τα χρήματα του μαρουσιώτικου λαού, για την αναστροφή του κλίματος απογοήτευσης και αγανάκτησης των δημοτών για τις περιβαλλοντικές καταστροφές και την ποιότητα ζωής που "φιλοδώρησε" η πολιτική του. Οι κάτοικοι του Μαρουσιού δεν μπορούν να ανεχθούν τη σπατάλη των χρημάτων τους που ρέουν άφθονα προς τα ταμεία των καναλαρχών, να χρησιμοποιούνται για "φθηνή" προπαγάνδα και εξαπάτησή τους.

Ας απαντήσει επιτέλους ο κ. δήμαρχος: με ποια, έστω, "διαχειριστική" λογική το ταμείο του δήμου εξοφλεί τις ισχνές εισφορές του στο Σύνδεσμο των Δήμων και Κοινοτήτων της περιοχής, για την προστασία του Πεντελικού βουνού (για να αναφερθούμε σε μία μόνο περίπτωση αθέτησης των οικονομικών υποχρεώσεων του δήμου για περιβαλλοντικούς λόγους) και από την άλλη σκορπάει προκλητικά τα χρήματα των δημοτών για προεκλογική παραπλανητική καμπάνια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ