Τετάρτη 28 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπάρχουν απαντήσεις;

«"... Για τους εγκληματικούς ρόλους είναι "το άλλο κτίριο", όπως αναφέρεται σε αναφορά υπαλλήλου προς τον αρχηγό της ΕΥΠ. Εκεί, στο "άλλο κτίριο", που είναι έξω από την Αθήνα και εκεί κυριαρχεί το άρωμα της "Αννας", μπαινόβγαινε και ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος καταθέτει τώρα ένα σωρό ανακρίβειες και ψεύδη που έχουν σκοπό να παραπληροφορήσουν και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες. Ο Σάββας γνωρίζει ποιος ήταν ο προϊστάμενός του που έδινε τις εντολές και από πού εκπαιδεύτηκε".

Αυτά μας είπε χθες υπάλληλος της ΕΥΠ πριν κοπάσει ο σάλος από την αίτηση μιας υπαλλήλου της ΕΥΠ η οποία ζήτησε να καταθέσει για την τρομοκρατία στον εισαγγελέα κ. Διώτη. Και πρόσθεσε ο υπάλληλος: "... Το κτίριο αυτό συντηρείται από τον κρατικό κορβανά και στο όνομα της ελληνικής σημαίας. Το γνωρίζουν και οι αρχηγοί της αστυνομίας και οι αρχηγοί της ΕΥΠ και είναι αδιανόητο να μην το γνωρίζουν οι πρωθυπουργοί"».

Αυτά γράφει η προχθεσινή «Απογευματινή» και τα σημειώνουμε, για τους εξής λόγους: Πρώτον, γιατί περιέχουν κάποιες συγκεκριμένες και σοβαρές καταγγελίες, στις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι ιθύνοντες της ΕΥΠ και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Και δεύτερον, γιατί είναι ενδεικτικά του πολέμου, που κουφοβράζει, μεταξύ των αλληλοδιαπλεκομένων ξένων και ντόπιων μυστικών υπηρεσιών, πίσω από την επιχείρηση «εξάρθρωση της "17Ν"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ