Τετάρτη 28 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Και δωρεάν εισιτήρια για το Ηρώδειο προσφέρει υποψήφιος!

«Ευφάνταστοι» αποδεικνύονται οι υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες στην προσπάθεια εξασφάλισης ψήφων, ενόψει των εκλογών της 13ης Οκτώβρη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του υποψηφίου δημάρχου Ν. Ψυχικού με το συνδυασμό της «Ανανεωτικής Δημοτικής Κίνησης» (υποστηρίζεται από τη ΝΔ) Π. Πασσά, ο οποίος εξασφάλισε στους δημότες δωρεάν μεταφορά και είσοδο στο Ηρώδειο για τη χτεσινοβραδινή και τη σημερινή παράσταση. «Σας καλούμε μαζί με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, να περάσετε δύο Αυγουστιάτικες βραδιές στο Ωδείο "Ηρώδου του Αττικού". Τα εισιτήρια και η μεταφορά με πούλμαν από το Νέο Ψυχικό στο Ωδείου "Ηρώδου του Αττικού" και επιστροφή, είναι δωρεάν», ανέφερε σχετική πρόσκληση. Και για να καλύψει την «απλοχεριά» του - προσπάθεια έμμεσης εξαγοράς - ο υποψήφιος δήμαρχος έσπευδε να διευκρινίσει ότι «τα εισιτήρια είναι προσφορά του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου στο συνδυασμό "Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση Νέου Ψυχικού" και διατίθενται στους δημότες μας στα πλαίσια του κοινωνικού και πολιτιστικού μας προγράμματος».

Ομως ο κ. Πασσάς «πιάστηκε στα πράσα». Την «προσφορά των εισιτηρίων» διαψεύδει ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Γ. Καραχισαρίδης. Σε επιστολή του σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Ελληνικό Φεστιβάλ ουδέποτε συνεργάστηκε με το συνδυασμό "Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση Ν. Ψυχικού" ή κάποια άλλη πολιτική παράταξη, είτε χορηγώντας δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις του είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή συνεργασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ