Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη αύριο Σάββατο, 5 του Οκτώβρη.

- Στις 10.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον υποψήφιο νομάρχη Γ. Ρόκο στο εκλογικό κέντρο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης».

- Στις 11.30 θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Αγάπιο Σαχίνη στο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ».

- Στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 27).

- Στις 18.00 θα επισκεφτεί τον Αγιο Παύλο, όπου θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μοσχονά και θα χαιρετίσει σε συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης».

- Στις 19.00 θα επισκεφτεί τους Αμπελόκηπους όπου θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νομικό και θα χαιρετίσει σε συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης».

Στην Πάτρα

Την Κυριακή, 6 του Οκτώβρη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφτεί την Πάτρα, όπου στις 12.30 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ του ΚΚΕ (Γούναρη 7 και Αγ. Ανδρέου) και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο EUROPA CENTER (Καρόλου 1 και Οθωνος Αμαλίας), που οργανώνει η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι γυναίκες στη μάχη για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στο πλευρό των αγωνιστικών συνδυασμών που υποστηρίζει το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ