Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ελπίδα για τους εργαζόμενους η ΝΑΣΥ

Η πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΝΑΣΥ), της μεγάλης συσπείρωσης κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που ενσαρκώθηκε στη Θεσσαλονίκη, βρίσκει καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στους πολίτες του νομού και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους. Στη ΝΑΣΥ και στον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Ρόκο, βλέπουν την ελπίδα για μια νομαρχία μαχητική - διεκδικητική, που θα παλεύει, για να βγει από την εγκατάλειψη ο νομός και ο λαός του.

Αυτό το κλίμα επιβεβαιώθηκε και χτες μέσα από την περιοδεία που πραγματοποίησε ο Γιώργος Ρόκος στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Μενεμένη. Συνοδευόμενος από την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια νομαρχική σύμβουλο και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ, ο Γ. Ρόκος συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χώρου. Για την απαξίωση στην οποία οδηγείται ο ΟΣΕ μέσα από τη μέθοδο των εργολαβιών, τη μη αναπλήρωση του προσωπικού κ.ά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο μηχανοστάσιο μέσα σε μια 10ετία ο αριθμός των εργαζομένων μειώθηκε από 1.200 σε 300 άτομα. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι και οι ίδιοι, όπως και το σύνολο της εργατικής τάξης σήμερα, απειλείται από τα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης, την επιχειρούμενη διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Γι' αυτό και συμφώνησαν πως σήμερα παρά ποτέ είναι ανάγκη η ανάδειξη Νομαρχίας Αγωνιστικής - διεκδικητικής που θα στέκεται δίπλα στις διεκδικήσεις τους.

Και φυσικά έπεσε σε γόνιμο έδαφος το κάλεσμα που απηύθυνε ο Γ. Ρόκος για εκλογική στήριξη της ΝΑΣΥ στις επόμενες εκλογές. Για καταδίκη του δικομματισμού και των εκπροσώπων του.

  • Σήμερα Παρασκευή ο Γ. Ρόκος θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣΥ στις 7 μ.μ. στην πλατεία της Αρέθουσας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ