Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Αισιόδοξα μηνύματα νίκης

Από τη χτεσινή συνέντευξη

Motion Team

Από τη χτεσινή συνέντευξη
«Τα μηνύματα δεν είναι απλώς θετικά, είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Ευελπιστούμε ότι το κλίμα αυτό θα εκφραστεί και σε ψήφους», τόνισε χτες σε συνέντευξη Τύπου της Κίνησης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης. «Το αίσθημα που αποκομίζω, γυρίζοντας πόρτα πόρτα είναι έκπληξης και λύτρωσης καθώς πάρα πολλοί ψηφοφόροι λένε ότι "επιτέλους ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε"», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γ. Μπουτάρης.

Σχετικά με τα πολλά εκατομμύρια που ξοδεύονται για γιγαντοαφίσες ο Αγ. Σαχίνης επισήμανε:

«Εκανα μια προσπάθεια να ενημερωθώ από τις εταιρίες. Οι δύο, Β. Παπαγεωργόπουλος και Σπ. Βούγιας μέχρι στιγμής ξοδέψανε 1,8 δισ. δραχμές για γιγαντοαφίσες και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτάκια. Αντιλαμβάνεστε ότι η πρόκληση έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Ο Αγάπιος Σαχίνης μίλησε για μια αποκάλυψη που έγινε στον τηλεοπτικό ΑΝΤΕΝΝΑ, στη διάρκεια προεκλογικής συζήτησης σ' αυτό το κανάλι. «Η υποψηφιότητα του κυρίου Βούγια ήταν συμφωνία με τον κύριο Σημίτη όταν εκλέχθηκε βουλευτής. Αυτό δήλωσε ο κύριος Βούγιας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ».

Τέλος, ο Αγάπιος Σαχίνης ξεκαθάρισε ότι η «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα» δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε καμία εκπομπή που θεωρεί τη γυναίκα αντικείμενο για πασαρέλα, που παίρνει μέρος στις εκλογές με τα κάλλη της κι όχι με την πολιτική της κρίση, την επιστημονική της διάσταση και την αγάπη της για την πόλη και τον πολίτη».

Το πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Αγάπιου Σαχίνη και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής Παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ-Τώρα» συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με επίσκεψη στην Εθνική Τράπεζα, στην πλατεία Αριστοτέλους στις 8 π.μ, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στις 10 π.μ., στη Λαϊκή Καυταντζόγλου στις 10 π.μ καθώς και εξόρμηση στη Βενιζέλου και Εγνατίας στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ