Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δυναμική νίκης αποκτά η ΔΑΣ

Η δυναμική που αποκτά μέρα με τη μέρα ο συνδυασμός της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (ΔΑΣ) Πανοράματος με υποψήφιο δήμαρχο τον Τρύφωνα Κωστόπουλο, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σημερινό δήμαρχο - και εκ νέου υποψήφιο - Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Μόνον έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο δήμαρχος έχει επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου υπονόμευση της παρουσίας της ΔΑΣ, κινητοποιώντας τους μηχανισμούς που έχει στήσει στο Δημαρχείο. Βάζει καθημερινά τους δημοτικούς υπαλλήλους να κατεβάζουν τις αφίσες του συνδυασμού και αρνείται πεισματικά να παραχωρήσει ρεύμα για τη λειτουργία του εκλογικού περιπτέρου της.

Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ, ο δήμαρχος, «αφού δεν κατόρθωσε να ματαιώσει την κάθοδο του συνδυασμού στις εκλογές, επιχειρεί να μας φιμώσει». Αντίθετα, χρησιμοποιώντας παράνομα τους εργαζόμενους στο Δήμο αναρτά δικά του πανό και προσωπικές του αφίσες.

Σχολιάζοντας την πρακτική του δημάρχου ο Τρύφωνας Κωστόπουλος σημείωσε: «Γνωρίζαμε ότι ήταν συντηρητικός στις απόψεις του, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι αντιδραστικός. Ενας τέτοιος αντιδραστικός δήμαρχος πιστεύουμε ότι δεν αξίζει στο δημοκρατικό και προοδευτικό λαό του Πανοράματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ