Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Χυδαιότητες «Ολυμπιακών» προδιαγραφών

Δεν είναι απλώς προβοκάτορες. Είναι προβοκάτορες... «ολυμπιακών» προδιαγραφών! Η νέα τους αθλιότητα έχει σφραγίδα... Ολυμπιακών Αγώνων! Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Ρ», την Παρασκευή και το Σάββατο, το ΠΑΣΟΚ, θυμίζοντας λειτουργία κράτους με όρους παρακράτους (!), θα βάλει στο στόχαστρο τη Νίκαια.

Ηδη η Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζει τρικάκια και επιστολές που θα μοιραστούν κατά χιλιάδες στις γειτονιές της Κοκκινιάς και θα περιλαμβάνουν κάλεσμα να ψηφιστεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, με «επιχείρημα» - ακούσατε! ακούσατε! - ότι το ΚΚΕ και συνεπώς ο υποψήφιος που υποστηρίζει στη Νίκαια, είναι... κατά των Ολυμπιακών Αγώνων!

Οι συγγραφείς και οι εγκέφαλοι αυτών των χυδαίων μεθόδων είναι οι ίδιοι που με επικεφαλής τον ίδιο τον Λαλιώτη, περιέφεραν προχτές τους Ολυμπιονίκες της Αρσης Βαρών στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια, λες και είναι παραπαίδια του Μαξίμου και όχι παιδιά όλου του λαού, και τους μετέτρεψαν σε «γλάστρες» του Τράπαλη! Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των κυβερνώντων! Φτύστε τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ