Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Να υπερψηφιστεί ο αγωνιστικός συνδυασμός

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τη νίκη της «Νέας Ενωτικής Δημοτικής Συνεργασίας», με υποψήφια δήμαρχο την Δέσποινα Αράπκουλε

Eurokinissi

Στη μάχη για τη νίκη στο β' γύρο των εκλογών έχει ριχτεί ο αγωνιστικός συνδυασμός «Νέα Ενωτική Δημοτική Συνεργασία» στη Γιάννουλη Λάρισας, με υποψήφια δήμαρχο την Δέσποινα Αράπκουλε. Αντίπαλός της είναι ο συνδυασμός, με υποψήφιους δημάρχους τους Αντ. Λυγούρα και Δ. Αλατά.

Η «Νέα Ενωτική Δημοτική Συνεργασία» διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων της Γιάννουλης για την εκλογή μιας αγωνιστικής δημοτικής αρχής, που εγγυάται την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και η οποία θ' «αγκαλιάζει» όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τους οικισμούς του δήμου. Η νίκη του αγωνιστικού συνδυασμού στο Δήμο Γιάννουλης θ' αποτελέσει, βεβαίως, την αφετηρία ενός συνεχούς αγώνα για τη διεκδίκηση της ανάπτυξης του τόπου.

Οι βασικοί διεκδικητικοί άξονες των προτεραιοτήτων που θέτει στο πρόγραμμά της η «Νέα Ενωτική Δημοτική Συνεργασία», στην υπηρεσία των κατοίκων της Γιάννουλης, αφορούν στην αναβάθμιση του δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας, της Υγείας, της Πρόνοιας, της ποιότητας ζωής, στην «άνθηση» του πολιτισμού, του αθλητισμού και σε μια σειρά άλλα δικαιώματα που η κεντρική εξουσία στερεί από το λαό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις προτεραιότητες που θέτει η «Νέα Ενωτική Δημοτική Συνεργασία», μεταξύ των άλλων, είναι η διεκδίκηση δημιουργίας δημοτικού σχολείου στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης, λειτουργίας σταθμού του ΕΚΑΒ, αγροτικού ιατρείου στις εργατικές κατοικίες. Επίσης, ο συνδυασμός στοχεύει στην κατασκευή σύγχρονου αποχετευτικού συστήματος και βιολογικού καθαρισμού, στη δημιουργία ΚΑΠΗ, στεκιών νεολαίας, στην οικιστική παρέμβαση στον οικισμό Δασοχώρι, στην κατασκευή δημαρχείου σε θέση που να διευκολύνει και να εξυπηρετεί όλους τους δημότες κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ