Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Στηρίζουν όλοι!

Η στήριξη των συνδυασμών που δεν κατάφεραν να περάσουν στο β΄ γύρο στη Νίκαια είναι ουσιαστικά καθολική στη «Δημοκρατική Ενότητα» και στον Στέλιο Μπενετάτο.

  • Ηδη κυκλοφορεί στις γειτονιές της πόλης η ανακοίνωση του συνδυασμού «Νίκαια Πρωτοπορία» με την υπογραφή του επικεφαλής του Γιώργου Ν. Πρωτόπαπα, ο οποίος καλεί το λαό της Κοκκινιάς να «εκλέξει Νικαιώτη δήμαρχο τον Στέλιο Μπενετάτο».
  • Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» Ευάγγελος Κίτσος και ο συνδυασμός του έχει εκφράσει την προφορική του στήριξη στη ΔΕ από προχθές, η οποία επαναλήφθηκε και δημόσια σε τηλεοπτικό κανάλι από τον Ευ. Κίτσο.
  • Αναλόγως ο συνδυασμός «Κοκκινιά με λογισμό και όνειρο» με επικεφαλής τον Μιχάλη Καστρινάκη καλεί σε ενεργό καταψήφιση του απερχόμενου δημάρχου.

Ο μόνος συνδυασμός που μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί δημόσια είναι το «Αριστερό Σχήμα Νίκαιας», αλλά όπως σημείωσε ο Στ. Μπενετάτος, σε χτεσινή συγκέντρωση μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του, ελπίζει στη συμπαράταξή τους για να ανοίξει μια νέα σελίδα στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ