Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Γυρνάμε πλάτη στο δικομματισμό

Να μην μπουν στα ψεύτικα διλήμματα που δημιουργούν οι δυνάμεις του δικομματισμού. Να μην επιβραβεύσουν την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Να την καταδικάσουν, ψηφίζοντας την Κυριακή λευκό ή άκυρο, καλεί τους ψηφοφόρους η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για το Β' γύρο των δημοτικών εκλογών στον πρώτο Δήμο της χώρας.

Συγκεκριμένα, χτες, με την παρουσία του Σπύρου Χαλβατζή, συνεδρίασε η Γραμματεία της «Συμπαράταξης» και έκανε μια κατ' αρχήν εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο Δήμο Αθήνας. Επιπλέον καθόρισε τη στάση του συνδυασμού στο Β' γύρο των εκλογών.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία η Γραμματεία «χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που, αψηφώντας τα εκβιαστικά διλήμματα, τη χειραγώγηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις δημοσκοπήσεις, στήριξαν το συνδυασμό μας δίνοντάς του την εκπροσώπηση στο νέο δημοτικό συμβούλιο».

Ακολούθως, «καλεί τους ψηφοφόρους να μην μπουν στα ψεύτικα διλήμματα που τα δημιουργούν οι δυνάμεις του δικομματισμού. Κατά συνέπεια δε θα πρέπει να επιβραβεύσουν την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική και των δύο δυνάμεων που από κοινού αποφασίζουν στο Δήμο της Αθήνας και αφαιρούν κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες του λαού, επιτίθενται στο εισόδημά του, καταστρέφουν τους ελεύθερους χώρους και το περιβάλλον, υποβαθμίζουν την Παιδεία και την Υγεία του, ψηφίζοντας κάποιον από τους δύο υποψηφίους στο Β' γύρο».

Και η «Συμπαράταξη» συνεχίζει: «Γι' αυτό το λόγο πρέπει να καταδικάσουν την εφαρμοζόμενη πολιτική ψηφίζοντας την Κυριακή λευκό ή άκυρο».

Τέλος η Γραμματεία της κίνησης υπογραμμίζει ότι «θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα να αγωνίζεται στο πλευρό των εργαζομένων της Αθήνας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης και των κατοίκων της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ