Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μπροστά με Μιχάλη Μοσχονά!

Οι ίδιοι οι δημότες φουσκώνουν καθημερινά τα πανιά της Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αγίου Παύλου και δίνουν ώθηση για τη νέα νίκη του Δημάρχου Μιχάλη Μοσχονά, μέσα από το δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου θα αναμετρηθεί με τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ κ. Βασιλειάδη.

Καθημερινά το εκλογικό κέντρο της ΔΕΑΚ και ο έξω χώρος, πλημμυρίζει από τους δημότες που εθελοντικά προσέρχονται, για να συμμετέχουν στις εξορμήσεις που ακολουθούν. Ουσιαστικά, μετατρέπεται σε καθημερινή προεκλογική συγκέντρωση που απεικονίζει την απήχηση των θέσεων του συνδυασμού και την απόφαση του λαού της περιοχής να μην επιτρέψει πισωγύρισμα στην πορεία του Δήμου.

Ολοι αυτοί οι απλοί φίλοι που συσπειρώνονται γύρω από τη ΔΕΑΚ και πλαισιώνουν τα στελέχη της παράταξης και το δήμαρχο, γυρίζουν σχεδόν κάθε μέρα όλα τα σπίτια, τα μαγαζιά και τις γειτονιές της Ευαγγελίστριας και του Αγίου Παύλου. Εχουν κάνει προσωπική τους υπόθεση τη νέα νίκη του συνδυασμού.

Γνωρίζοντας ότι η ψήφος στις 20 του Οκτώβρη είναι κρίσιμη, καλούν και τους υπόλοιπους συνδημότες τους να επιλέξουν, απαντώντας στο πραγματικό δίλημμα που ορθώνεται μπροστά τους.

Δηλαδή, να ψηφίσουν δήμαρχο που βρίσκονταν δίπλα τους πριν τις εκλογές και θα συνεχίσει να είναι πλάι τους και μετά τις εκλογές. Δήμαρχο αγωνιστή, που θα παλεύει μαζί με τους δημότες για τα συμφέροντά τους.

Να απορρίψουν οριστικά τον κίνδυνο εκλογής Δημάρχου που θα τους ξεχάσει τη Δευτέρα μετά τις εκλογές και θα μετατραπεί σε εντολοδόχο για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής.

Το κάλεσμα της ΔΕΑΚ φτάνει παντού σε κάθε δημότη και είναι σαφές: «Μην πέφτεις στην παγίδα. Ο Αγιος Παύλος και η Ευαγγελίστρια δεν αντέχουν πειραματισμούς. Ο Αγιος Παύλος και η Ευαγγελίστρια δε γυρνάνε πίσω στην εποχή της μιζέριας και της εγκατάλειψης.

Σε θέλουμε δίπλα μας και στην κάλπη και μετά τις εκλογές, για ένα δήμο αγωνιστικό, διεκδικητικό, αδέσμευτο από συμφέροντα».

Και τα μηνύματα καθημερινά γίνονται ολοένα και πιο ενθαρρυντικά. Οι δημότες που με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και με τη σημαντική ενίσχυση του συνδυασμού του Δημάρχου την περασμένη Κυριακή, που τον ανέδειξαν και πάλι πρώτο στην προτίμησή τους, αλλά κυρίως με την καθημερινή τους στάση, ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για τη νέα νίκη.

Εμαθαν, πλέον, και δεν πιστεύουν στις ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν ανέχονται τη ρουσφετολογία, τις πελατειακές σχέσεις, τη μαύρη προπαγάνδα, τη συκοφαντία. Δε θαμπώνονται από την επιστράτευση κυβερνητικών παραγόντων που τους θυμούνται μόνο προεκλογικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ