Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΟΛΙΧΝΗ
Κανένας εφησυχασμός

Με όπλο την αισιοδοξία, με δυναμισμό και έντονη κινητικότητα οι υποψήφιοι, οι φίλοι, οπαδοί και ψηφοφόροι του συνδυασμού Δημοτική Συνεργασία για την Πολίχνη, που διεκδικεί τη δεύτερη Κυριακή το δήμο με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Θεοδωρίδη, έχουν ξεχυθεί σ' όλες τις γειτονιές, στις αγορές και σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης των δημοτών με το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο χέρι. Φιλοδοξούν και πιστεύουν ότι τη Δευτέρα το πρωί θα είναι οι νικητές της εκλογικής αναμέτρησης και ο Κώστας Θεοδωρίδης ο νέος δήμαρχος.

Χθες το πρωί στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της παράταξης ολοκλήρωναν τις διατυπώσεις για την εκτύπωση της Διακήρυξης με την οποία ο συνδυασμός απευθύνεται σ' όλους τους ψηφοφόρους της πόλης και τους καλεί, ανεξάρτητα από την προτίμησή τους την πρώτη Κυριακή, να ψηφίσουν τον αγωνιστικό, προοδευτικό συνδυασμό της Δημοτικής Συνεργασίας, να επιλέξουν για δήμαρχο άνθρωπο με γνώση των προβλημάτων και πρόγραμμα που βλέπει μπροστά και ανοίγει το μέλλον της πόλης.

Ο συνδυασμός οργανώνει και εκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή το βράδυ μπροστά στο εκλογικό κέντρο στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου και, όπως προβλέπουν οι συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου, αναμένεται σωστή κοσμοπλημμύρα στη συγκέντρωση, μετά το πολύ θετικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Στο μεταξύ παρά το γεγονός ότι η παράταξη του νυν δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και έμεινε έξω από το δεύτερο γύρο, αποφάσισε να υποδείξει στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν «κατά συνείδηση» τη δεύτερη Κυριακή, πολλοί ψηφοφόροι, ακόμα και υποψήφιοι του συνδυασμού αυτού έχουν ήδη δηλώσει, σε συναντήσεις τους με υποψήφιους της Δημοτικής Συνεργασίας για την Πολίχνη, ότι ανεπιφύλακτα θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κώστα Θεοδωρίδη.

Οι αντιδράσεις του απλού κόσμου στις γειτονιές είναι ακόμα πιο θερμές και ενθαρρυντικές και δείχνουν ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ένα κλίμα μαζικής συστράτευσης και νίκης. Ηγετικά στελέχη της παράταξης του Κ. Θεοδωρίδη αλλά και απλοί συνεργάτες και οπαδοί τονίζουν ότι το θετικό αυτό κλίμα δεν πρέπει να οδηγήσει σε εφησυχασμό. Ολοι αναγνωρίζουν τις μεγάλες δυσκολίες της εκλογικής αναμέτρησης και γι' αυτό προγραμματίζουν και σχεδιάζουν την εντατικοποίηση της κινητοποίησης μέχρι την Κυριακή.

Στόχος είναι να μη μείνει ψηφοφόρος του δήμου με τον οποίον να μην έρθει σε επαφή η παράταξη μέχρι την Κυριακή. Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι πόρτα με πόρτα σκοπεύουν να οργώσουν όλη την πόλη και να φέρουν σε όλους το αγωνιστικό, αναγεννητικό μήνυμα της παράταξης. Ο δημοκρατικός λαός της Πολίχνης, λένε, θα σταθεί δίπλα μας, θα στηρίξει την προσπάθειά μας και στο τέλος η Πολίχνη θα έχει αγωνιστή δήμαρχο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Διοίκηση με γνώμονα τα προβλήματα του λαού» (2006-10-24 00:00:00.0)
Ανισότιμοι όροι υπέρ του δικομματισμού (2006-07-16 00:00:00.0)
Ωριμες οι συνθήκες για αλλαγή στο Δήμο Πολίχνης (2002-09-12 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις παρατάξεων (2002-04-13 00:00:00.0)
Με αισιοδοξία για νίκη την Κυριακή (1998-10-14 00:00:00.0)
Συγκέντρωση - πρόκριμα νίκης (1998-10-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ