Τετάρτη 14 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με αισιοδοξία για νίκη την Κυριακή

Στο Δήμο του Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, ο συνδυασμός της "Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης",που υποστηρίχτηκε από το ΚΚΕ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Μοσχονά,εξασφάλισε στις εκλογές της Κυριακής ποσοστό 26,8% και διεκδικεί το δήμο την επόμενη Κυριακή.

Αντίπαλος του Μ. Μοσχονά θα είναι ο νυν δήμαρχος, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Δ. Παπαδάμης.Ενόψει της δύσκολης εκλογικής μάχης της Κυριακής, ο Μιχάλης Μοσχονάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Εμείς σαν παράταξη και γενικά ο συνδυασμός μας απευθύνθηκε στον ψηφοφόρο, στον πολίτη του Αγίου Παύλου και όχι στην κομματική τοποθέτησή του. Ως επακόλουθο, είχαμε μια συσπείρωση γύρω από το ψηφοδέλτιό μας, που πέτυχαν οι Αγιοπαυλίτες που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα και τη λύση τους. Αυτή τη στιγμή παρόλο ότι από μια πρώτη ματιά φαίνεται να έχουμε μια μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στα εκλογικά ποσοστά του πρώτου και του δεύτερου, αυτή η απόκλιση είναι τεχνητή. Κι αυτό γιατί είχαμε μια μεγάλη μεταφορά εκλογικού σώματος που δεν έχει σχέση με το δήμο μας και αφορά στους παλιννοστούντες. Δηλαδή, χωρίς να είναι ποτέ κάτοικοι του Αγίου Παύλου, μεγάλος αριθμός παλιννοστούντων Ποντίων γράφτηκαν κατά κάποιο περίεργο τρόπο την τελευταία στιγμή στους καταλόγους για να αλλοιωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι αν αφεθεί το εκλογικό σώμα του Αγίου Παύλου ελεύθερο, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και προσπάθειες αλλοίωσης των εκλογικών καταλόγων, σίγουρα θα είμαστε η επόμενη διοίκηση του δήμου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ