Τετάρτη 14 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΥΡΩΝΑΣ
Ολοι μαζί για να ξαναβγεί νικητής ο λαός

Εμπρός, να ξεκινήσουμε πάλι όλοι μαζί. Από αυτή την Κυριακή, με δήμαρχο τον Νίκο Ρογκάκο και για τη νέα τετραετία. Γιατί ο Βύρωνας που αλλάζει, δεν επιτρέπεται να χάσει την ευκαιρία που του δίνεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του σε έναν δήμαρχο και μια δημοτική κίνηση, που εγγυώνται έμπρακτα - με το μέχρι τώρα έργο τους - ότι θα βρίσκονται διαρκώς στην υπηρεσία της πόλης και των δημοτών της.

Ο βυρωνιώτικος λαός, που τίμησε ήδη μια φορά, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, με την ψήφο του το δήμαρχό του και την "Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση",βλέπει γύρω του καθημερινά, μετέχει ο ίδιος στην πρόοδο της πόλης του, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του, αποτελέσματα που δεν του χαρίστηκαν, αλλά κερδήθηκαν με τους αγώνες του.

Γι' αυτό και - όπως σημειώνει η δημοτική κίνηση του Ν. Ρογκάκου σε ανακοίνωσή της - κάλεσμα αγώνα για να βγει από τις κάλπες αυτή την Κυριακή και πάλι νικητής ο λαός του Βύρωνα - "οι συνεχείς και εντατικές μας προσπάθειες τα τέσσερα αυτά χρόνια για την αναβάθμιση του Βύρωνα, εκτιμήθηκαν από τη μεγαλύτερη μερίδα του βυρωνιώτικου λαού".

Ετσι "ακούστηκε και εκτιμήθηκε ο δημοκρατικός και ενωτικός πολιτικός λόγος μας, που πάντα αναφερόταν στο πώς θα κάνουμε κάτι καλύτερο για το Βύρωνα". Και ήταν ο λόγος της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης" και του δημάρχου Ν. Ρογκάκου "ένας λόγος που δε στηριζόταν σε κατηγορίες, λασπολογίες και μικροκομματικά συμφέροντα, πρακτικές που στόχο έχουν μόνο να εξαπατήσουν"...

"Αισθανόμαστε, τελειώνοντας την τετραετία, πιο έμπειροι, πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι",σημειώνει στο μήνυμά του ο Ν. Ρογκάκος, που ήδη από πόρτα σε πόρτα, από σπίτι σε σπίτι και από μαγαζί σε μαγαζί, φτάνει στα χέρια του βυρωνιώτικου λαού. Και αυτή η εμπειρία, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνουν ότι ο δήμαρχος του Βύρωνα και ο συνδυασμός του θα συνεχίσουν να δουλεύουν και τη νέα τετραετία για την αναβάθμιση της πόλης τους.

Γιατί αυτός "είναι ένας αγώνας που πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε όλοι μαζί πέρα από πολιτικές ιδιαιτερότητες. Ο Βύρωνας το αξίζει. Και η αναμόρφωσή του είναι υπόθεση όλων μας. Από τη στάση μας θα εξαρτηθεί η ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας"!

Αλλωστε ο δήμαρχος Ν. Ρογκάκος και η "Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση", με αφετηρία τη δράση τους αυτή την τετραετία, διαθέτουν πλούσια "διαπιστευτήρια", να καταθέσουν στο λαό του Βύρωνα:

  • Το μεγάλο και πολύπλευρο έργο που πραγματοποιήθηκε.
  • Την εμπειρία που αποκτήθηκε.
  • Την αγωνιστικότητα και την αποφασιστικότητα "να γίνουμε καλύτεροι με αφετηρία πάντα τη βαθιά αγάπη προς τον άνθρωπο".
  • Το ενωτικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού - εγγύηση για ένα δήμο αγωνιστικό, διεκδικητικό και δυναμικό.
  • Την εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου.
  • Την εναντίωση στη λογική των διαπλεκομένων συμφερόντων.
  • Την εναντίωση στη φορομπηχτική λογική απέναντι στο δημότη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο δήμος θα παραμείνει υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων (2002-10-19 00:00:00.0)
Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο (2002-10-15 00:00:00.0)
Πήραν την απάντηση που τους άξιζε (1998-10-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1998-10-15 00:00:00.0)
Με ορμή για τη νέα τετραετία (1998-10-13 00:00:00.0)
Στις γειτονιές που ξέρουν ν' αγωνίζονται (1998-09-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ