Τετάρτη 14 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Η πόλη χρειάζεται τον Νίκο Θέμελη

Πόρτα - πόρτα το ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Ενότητας" μπαίνει σ' όλα τα σπίτια του Κορυδαλλού. Ολοι έχουν ριχτεί με ενθουσιασμό στη μάχη. Ο Κορυδαλλός χρειάζεται πάλι δήμαρχο. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, με όπλα το ψέμα, τα ρουσφέτια και την παραπλάνηση, προσπαθεί να επανεκλεγεί. Ο Νίκος Θέμελης με όπλα τα έργα του μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει δήμαρχος για να κλείσει η παρένθεση του Στ. Χρήστου.

Μερικά μόνο από τα ψέματα του σημερινού δημάρχου είναι αρκετά για να φανούν οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιεί. Λέει ότι η παραχώρηση του Ασύλου στο δήμο είναι δικαίωση των αγώνων του. Η αλήθεια είναι ότι η παραχώρηση όχι μόνο δεν έγινε, αλλά υπονομεύτηκε. Λέει ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης των φυλακών. Μέχρι σήμερα οι φυλακές στα λόγια έχουν απομακρυνθεί τρεις φορές. Υποστηρίζει ότι νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο ασύστολο ψέμα. Τα χρήματα των δημοτών όχι μόνο δε διατέθηκαν για βασικά έργα, αλλά κατασπαταλήθηκαν σε δεξιώσεις, κορδέλες εγκαινίων, τραπεζώματα, αλλά και προμήθειες με αδιαφανείς διαδικασίες. Ο Στ. Χρήστου κατηγορεί ψευδέστατα τον Νίκο Θέμελη ότι άφησε χρέος στο δήμο, όταν ξέρει ότι πήρε και προίκα. Λέει ότι κατασκευάστηκαν επί των ημερών του σχολικά κτίρια, που η κατασκευή τους έγινε όταν ήταν δήμαρχος ο Ν. Θέμελης και ο Στ. Χρήστου έκανε μόνο τα εγκαίνια.

Τα ψέματα συνεχίζονται χωρίς ντροπή. Αλλά οι Κορυδαλλιώτες έχουν πια γνώση. Υποδέχονται θερμά τα "συνεργεία" της "ημοκρατικής Ενότητας". "Τώρα ξέρουμε - λένε - ο Κορυδαλλός χρειάζεται πάλι δήμαρχο τον Νίκο Θέμελη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ