Τετάρτη 14 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΥΡΟΣ
Μάχη για δήμο στο πλάι του λαού

Με αποφασιστικότητα έχουν ριχτεί στον αγώνα για την υπερψήφιση του Παν. Βακαλόπουλου και της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού

Στη μάχη του δεύτερου γύρου, ώστε το βράδυ της Κυριακής οι δημότες του Ταύρου να επανεκλέξουν τον καταξιωμένο δήμαρχο Παναγιώτη Βακαλόπουλο,έχουν "πέσει" οι φίλοι και τα στελέχη της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"".Οι δημότες καλούνται να επιλέξουν, αν θέλουν μια Δημοτική Αρχή στο πλευρό τους, με επικεφαλής της τον Π. Βακαλόπουλο, ή μια διοίκηση του δήμου που θα είναι το μακρύ χέρι της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, μιας με επικεφαλής τον Δ. Σούτο.

Προχτές το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγη"", προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω δράση που θα αποφέρει τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και ο Π. Βακαλόπουλος επισήμανε ότι "αυτή η συμμετοχή αποτελεί τη μαρτυρία ότι οι δημότες του Ταύρου θέλουν στη Δημοτική Αρχή, τη "Δημοκρατική Συνεργασία -Η Αλλαγή", τονίζοντας ότι "ο στόχος δεν είναι εύκολος, όμως μπορεί να γίνει, εάν οι δυνάμεις της παράταξης δώσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη του δεύτερου γύρου".

Ηδη από χθες το πρωί πολυμελές κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" με επικεφαλής τον Π. Βακαλόπουλο και τον Χ. Λαζαρίδη Νομαρχικό Σύμβουλο της ΝΑΣ περιόδευσε στη λαϊκή του Κάτω Ταύρου. Εκεί μοίρασαν το πρόγραμμα της παράταξης και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δημότες του Ταύρου. Οπως έχει καθοριστεί οι φίλοι και τα στελέχη της παράταξης θα συγκεντρώνονται καθημερινά στις 6 το απόγευμα στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού, προκειμένου να πραγματοποιούνται - όπως και χτες το βράδυ - περιοδείες σε κάθε σημείο της πόλης.Αυτό, πάντως, που παρατηρείται λίγες μέρες πριν το δεύτερο γύρο της Κυριακής, είναι η μαζική συσπείρωση των δημοτών του Ταύρου, γύρω από τον Π. Βακαλόπουλο και το συνδυασμό του.

Η προσπάθεια των φίλων του συνδυασμού επικεντρώνεται στη σπέκουλα των αντιπάλων του που περιστρέφεται γύρω από το "δε γίνονται έργα", τάζοντας "λαγούς με πετραχήλια". Αποσιωπούν, βέβαια, το γεγονός ότι με τους αγώνες της σημερινής Δημοτικής Αρχής ήδη έχουν εγκριθεί κονδύλια συνολικού ύψους 5 δισεκατομμυρίων δραχμών, τα οποία θα διατεθούν σε προγραμματισμένα έργα μακράς πνοής, που είναι να εκτελεστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα (για τα Σφαγεία το 1,5 δισ. δραχμές, για την ανάπλαση του οικισμού των Περιβολίων 2,5 δισ. δραχμές, για το Πάρκο των Ενόπλων Δυνάμεων, το πρόγραμμα "ΘΕΡΜΗ" κ.ά.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ