Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΠΑΡΚ»

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα την τοποθέτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα που έγινε στο τέλος της εκδήλωσης - συζήτησης που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ στον ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» το βράδυ της Δευτέρας, για τα αποτελέσματα - συμπεράσματα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, καθώς και για την παραπέρα πορεία των δυνάμεων που συνεργάστηκαν με το ΚΚΕ σ' αυτές τις εκλογές μπροστά στα μεγάλα μέτωπα πάλης που ανοίγονται.

Ταυτόχρονα, δημοσιεύουμε τις παρεμβάσεις στην εκδήλωση των εκπροσώπων του ΔΗΚΚΙ, της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης» και της «Πράσινης Πολιτικής».

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση εκπροσώπων μαζικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, εκπροσώπων των Τεχνών και των Γραμμάτων, καθώς και δημοτικών συμβούλων, δημάρχων και στελεχών δημοτικών παρατάξεων. Ο προβληματισμός ήταν πλούσιος και εξελίχτηκε ένας γόνιμος διάλογος, με κατάθεση εκτιμήσεων και κυρίως προτάσεων για το μέλλον, για τη διεύρυνση της συνεργασίας που όλοι εκτίμησαν ως αναγκαιότητα.

Ηταν μια πρώτη επιτυχημένη πρωτοβουλία, η οποία επιβάλλεται να συνεχιστεί, αυτό άλλωστε φάνηκε ως διάθεση από το σύνολο των ομιλητών, με όποια μορφή κρίνεται κάθε φορά σκόπιμη και πρόσφορη. Με αυτή την έννοια, ήταν η απαρχή ενός διαλόγου η συνέχεια του οποίου αναμένεται με ενδιαφέρον. Ο «Ρ» θα συνεχίσει τις επόμενες μέρες με τη δημοσίευση και των άλλων παρεμβάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ