Σάββατο 9 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει σήμερα τη δημοσίευση των παρεμβάσεων που έγιναν στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» σχετικά με τα αποτελέσματα και συμπεράσματα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και την παραπέρα πορεία τόσο του ίδιου όσο και των δυνάμεων που συνεργάστηκαν μαζί του σ' αυτή τη μάχη μπροστά στα μεγάλα μέτωπα πάλης που ανοίγονται.

Στην πλατιά και ιδιαίτερα σημαντική αυτή εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι πολιτικών δυνάμεων και κινήσεων, μαζικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, των τεχνών και των Γραμμάτων, καθώς και δεκάδες δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη δημοτικών παρατάξεων.

Εως σήμερα ο «Ρ» έχει δημοσιεύσει την εισηγητική και την καταληκτική τοποθέτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, καθώς και τις ομιλίες των Π. Μαντά, μέλους της ΠΓ του ΔΗΚΚΙ, Τ. Μαστρογιαννόπουλου από την «Κομμουνιστική Ανανέωση», Κ. Διάκου από την «Πράσινη Πολιτική», του Γ. Παπασίμου, μέλους της ΠΓ του ΔΗΚΚΙ, της Λιάνας Κανέλλη και του Χ. Παπαμάργαρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ