Σάββατο 11 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΜΕ
Ταξική απάντηση στις αντεργατικές πολιτικές της ΕΕ

Εκδήλωση - αντισύνοδο διοργανώνει στην Αθήνα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στις 23 του Γενάρη (παραμονή της συνόδου των υπουργών Εργασίας της ΕΕ που θα γίνει στο Ναύπλιο) με θέμα: «Η απάντηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στις ανατροπές που προχωρεί η ΕΕ σε βάρος των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων». Στη συνάντηση έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και αρκετά ξένα συνδικάτα, προσδίδοντάς της διεθνή χαρακτηριστικά. Οι εργασίες της συνάντησης θα γίνουν στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» και θα διαρκέσουν από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Τη συμμετοχή τους στη συνάντηση έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει συνδικάτα από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Δανία, Ρωσία, Ουκρανία, Γιουγκοσλαβία, Μολδαβία, Βουλγαρία, ενώ αναμένεται να δηλωθούν νέες συμμετοχές τις επόμενες μέρες.

Η εκδήλωση αυτή του ΠΑΜΕ εντάσσεται στα πλαίσια των συνολικών αγωνιστικών του δραστηριοτήτων για συντονισμό των αγωνιστικών δυνάμεων του μαζικού κινήματος και ανάπτυξη της πάλης της εργατικής τάξης, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ που προωθείται και από την ελληνική κυβέρνηση στα πλαίσια της προεδρίας της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ