Σάββατο 11 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να διαδηλώνουμε

Με αφορμή τη χτεσινή φιέστα στο Ζάππειο και την ταυτόχρονη μεγάλη εξόρμηση στους δρόμους της Αθήνας, η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» με δελτίο Τύπου σημειώνει:

«Από σήμερα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους για να διαδηλώνουμε. Γιατί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, επίτροποι και μεγαλοπαράγοντες της Ευρωπαϊκής Ενωσης - με αφορμή την επίσημη ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας και μέσω της φιέστας του Ζαππείου και όχι μόνον - επιχείρησαν και επιχειρούν για μια ακόμη φορά να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους της χώρας μας.

Προσπάθησαν να ταυτίσουν τους στόχους του ευρωπαϊκού κεφαλαίου για συμμετοχή στον πόλεμο σε βάρος του ιρακινού λαού, τη διεύρυνση που το ευρωπαϊκό κεφάλαιο επιθυμεί, το όραμά τους και τα μέτρα για ανταγωνιστικότερο ευρωπαϊκό καπιταλισμό, με το "κοινό" καλό, τη λαϊκή ευημερία και ανάπτυξη.

Οι εργαζόμενοι της χώρας μας δεν πρέπει να ξεγελαστούν από τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα, που κανένα αντίκρισμα δεν έχουν. Τίποτα καλό δεν έχουν και δεν πρέπει να περιμένουν. Η Ελληνική Προεδρία θα χρησιμοποιηθεί, θα αξιοποιηθεί και θα είναι μια πορεία προς το χειρότερο για τους Ελληνες εργαζόμενους, τα κινήματα, τους λαούς των άλλων χωρών.

Η "ΔΡΑΣΗ: Θεσσαλονίκη 2003", όπως και σήμερα βρέθηκε στους χώρους δουλιάς, στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο, μοιράζοντας υλικό και ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα ακόμα πιο επίμονα και αποφασιστικά τη δράση της για την ενημέρωση των εργαζομένων και την ανάπτυξη της δράσης τους και της αντίστασής τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ