Σάββατο 18 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις

Η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών - Ταχυδρομείων καλεί σε συμμετοχή σε μια πρώτη εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει με θέμα: «Οι ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση» τη Δευτέρα 20 του Γενάρη στις 6 μ.μ., στη νέα αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (Γ` Σεπτεμβρίου 104, παλιός παιδικός σταθμός ΟΤΕ, δίπλα στο ΝΥΜΑ ΟΤΕ).

Οι επαγγελματοβιοτέχνες θα συζητήσουν, σε σύσκεψη που διοργανώνει η Επιτροπή Αθήνας της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», το δικό τους «παρών» στις πολύμορφες αγωνιστικές δραστηριότητες μαζί με τους εργατοϋπαλλήλους και τη μικρομεσαία αγροτιά. Η σύσκεψη θα γίνει στις 20 του Γενάρη και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΣΤΑΝΛΕΫ» (πλατεία Καραϊσκάκη).

Ακόμα, την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας, Μάνδρας, Ασπροπύργου, Βιλίων, Μεγάρων, Ερυθρών, Κοινότητας Οινόης και Κοινότητας Μαγούλας καλούν σε σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελευσίνας με στόχο να συζητήσουν το πλαίσιο δράσης και της αγωνιστικής παρουσίας των κατοίκων της πόλης.

Στις 21 του Γενάρη, το Παράρτημα Νέας Σμύρνης της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) καλεί όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την Κίνηση και τη διαδήλωση στο Ναύπλιο, να έρθουν στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης και της Επιτροπής Ειρήνης, Βρυούλων 14. Στη διοργάνωση συμμετέχουν: το Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης, η Επιτροπή Ειρήνης, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη.

Τέλος, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων με ανακοίνωσή της καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία στο χώρο του Τύπου και τους εργαζόμενους του κλάδου τη Δευτέρα 3 του Φλεβάρη στα γραφεία της (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος) με στόχο τη συγκρότηση Επιτροπής της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ