Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ναύπλιο

Το μήνυμα για πάλη ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ απλώνεται παντού

ICON

Ενα 24ωρο απέμεινε και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη εργατική - λαϊκή διαδήλωση στο Ναύπλιο, που οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) και άλλες Κινήσεις την Παρασκευή. Στις 6 το απόγευμα θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ όπου μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Λέκκα.

Είναι χιλιάδες οι διαδηλωτές που έχουν αποφασίσει να βρεθούν στους δρόμους του Ναυπλίου από την Παρασκευή το μεσημέρι και να υψώσουν φωνές αγώνα ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στα νέα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που θα δρομολογήσουν.

Με εκατοντάδες πούλμαν και ΙΧ χιλιάδες εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, νέοι και άλλα λαϊκά στρώματα θα φτάσουν στο Ναύπλιο και θα διαδηλώσουν κατά της επίθεσης που θα οργανώσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και το ΝΑΤΟ στη σύνοδο, ενάντια στις εργατικές τους κατακτήσεις, αλλά και κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζουν στο Ιράκ.

Οι προετοιμασίες για την επιτυχία της διαδήλωσης από τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», το ΠΑΜΕ, φορείς και μαζικές οργανώσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμα και τα μηνύματα που έρχονται από χώρους δουλιάς, γειτονιές, πανεπιστήμια, σχολεία κ.ά. κάνουν ξεκάθαρο, ότι η φωνή τους θα ακουστεί μέχρι την Ακροναυπλία. Εκεί όπου οι εκπρόσωποι των πλουτοκρατών της Ευρώπης, κλεισμένοι και φρουρούμενοι, θα σχεδιάζουν επί δύο μέρες πώς θα περικόψουν και άλλες κατακτήσεις και άλλα δικαιώματα από τους εργαζόμενους της Ευρώπης. Χιλιάδες εργαζόμενοι και άλλα λαϊκά στρώματα θα βρίσκονται στους δρόμους και θα διεκδικούν τα δικά τους αιτήματα που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους και θα καταδικάζουν τη σφαγή που ετοιμάζεται για το λαό του Ιράκ.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, φιλειρηνικών και αντιιμπεριαλιστικών φορέων, ριζοσπαστικών συσπειρώσεων συνεχίζουν μέχρι τελευταία στιγμή την προετοιμασία της διαδήλωσης με περιοδείες και εξορμήσεις. Ενημερώνουν τους εργαζόμενους και το λαό για το τι τους ετοιμάζουν στο Ναύπλιο και τους καλούν να συμμετέχουν μαζικά, για να είναι ακόμα πιο δυνατό το μήνυμα που θα στείλουν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εξι μήνες αγώνα παρακαταθήκη για τη συνέχεια (2003-07-20 00:00:00.0)
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στα Προπύλαια (2003-02-15 00:00:00.0)
Ολοι στα Προπύλαια (2003-02-01 00:00:00.0)
Αντιπαράθεση εφ' όλης της ύλης (2003-01-26 00:00:00.0)
«Μπροστά, αγωνιστικά, ενάντια στα μέτρα τα ΕΟΚικά»! (2003-01-25 00:00:00.0)
Συντονίζονται με το Ναύπλιο διαδηλώνοντας (2003-01-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ