Πέμπτη 20 Μάρτη 2003 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
Κινητικότητα για τα μέτρα ασφάλειας

Σε διαρκή κινητικότητα βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εξυπηρετήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις «συμμαχικές δυνάμεις».

Ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών, Χρ. Βερελής, συγκάλεσε χτες νέα σύσκεψη με τα στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και τους αερολιμενάρχες των βασικών αεροδρομίων της χώρας, με αντικείμενο τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια και το συντονισμό της ΕΛ.ΑΣ με την ΕΥΠ.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο υπουργός είπε ότι έχει πυκνώσει η παρουσία των δυνάμεων που είναι εντεταλμένες για τα θέματα ασφαλείας και πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε επαγρύπνηση οι υπηρεσίες της ΥΠΑ και των άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Αυτό που είναι σημαντικό, τόνισε ο Χρ. Βερελής, είναι ότι στα FIR των γειτονικών μας χωρών και ανατολικά και δυτικά, υπάρχει μείωση της κίνησης των στρατιωτικών αεροσκαφών, κυρίως αμερικανικών, η οποία είχε κορυφωθεί το πρώτο 15ήμερο του μήνα. «Αναμένουμε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κλείσουν κάποιοι αεροδιάδρομοι που περνούν πάνω από τα σύνορα Τουρκίας - Ιράκ, οπότε θα έχουμε παροχέτευση της αεροπορικής κίνησης από αεροδιαδρόμους που βρίσκονται είτε πιο βόρεια είτε πιο νότια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ