Τετάρτη 26 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ
Μεγάλη διαδήλωση - συναυλία το Σάββατο

Στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος καλούν οι: ΚΝΕ, Νεολαία ΠΑΣΟΚ, ΟΝΝΕΔ, Νεολαία ΣΥΝ, Νεολαία ΔΗΚΚΙ

Eurokinissi

Εντείνουν τις προετοιμασίες οι Πολιτικές Νεολαίες της χώρας μας για τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία - συλλαλητήριο, που διοργανώνουν το Σάββατο, 29 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος. Μετά τη συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, θα ακολουθήσει πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, το σύμβολο του ιμπεριαλισμού που γίνεται σχεδόν καθημερινά στόχος της λαϊκής και νεολαιίστικης οργής, ενάντια στον άδικο πόλεμο κατά του Ιράκ. Η ΚΝΕ, που πήρε και την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, μαζί με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, την ΟΝΝΕΔ, τη Νεολαία ΣΥΝ και τη Νεολαία ΔΗΚΚΙ, καλούν τη νεολαία, το λαό, τους μαζικούς φορείς, να συμμετάσχουν και τους καλλιτέχνες να τη στηρίξουν.

Στο πλαίσιο καταδίκης του πολέμου που συνυπέγραψαν οι πολιτικές νεολαίες προτάσσουν σαφή αιτήματα για την «απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο:

  • Να μη χρησιμοποιηθούν ελληνικά εδάφη ή στρατιωτικές βάσεις για τη διευκόλυνση των πολεμικών επιχειρήσεων. Να σταματήσει η χρήση της βάσης της Σούδας.
  • Καμιά συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην εμπόλεμη ζώνη. Να αποσυρθεί το ελληνικό πλοίο από τον Περσικό.
  • Να αναλάβουν δράση κατά του πολέμου η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ