Πέμπτη 16 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Στη μάχη για περισσότερες νεανικές ψήφους

Περιοδεία του Κ. Καζάκου και του Ν. Σοφιανού, σήμερα, στις 10 το πρωί, στη Νομική Σχολή

Η καθημερινή εξόρμηση και επικοινωνία της ΚΝΕ με όλο και πιο πλατιά τμήματα της νέας γενιάς εντείνεται μπροστά στις εκλογές, στη μάχη για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ από νέες νεανικές ψήφους. Σ' αυτά τα πλαίσια πραγματοποιούνται σήμερα μια σειρά εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα:

  • Στη Νομική Σχολή,στις 10 π.μ.περιοδεία του Κ. Καζάκου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, και του Νίκου Σοφιανού,Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας ΤΕΙ Πειραιά, στις 10 π.μ., περιοδεία του Τάκη Σινιόρου, καθηγητή στο ΤΕΙ και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στη Β` Αθήνας.
  • Στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο,στις 12 μ., συγκέντρωση με ομιλητή τον συγγραφέα και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Κακουλίδη. Θα ακολουθήσει συναυλία του Παντελή Θαλασσινού.
  • Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,στις 12 μ. συζήτηση με θέμα «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα Βαλκάνια. Ο πόλεμος που συνεχίζεται» και ομιλητές τους Θάνο Μικρούτσικο, μουσικοσυνθέτη, Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΕΕΔΥΕ, και Γιώργο Ρούση, καθηγητή του Παντείου και υποψήφιο βουλευτή Β` Αθήνας του ΚΚΕ.
  • Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά,στις 12 μ., συζήτηση με θέμα «Η πραγματική κατάσταση και η προοπτική της ελληνικής οικονομίας», με ομιλητές την Ελένη Μπέλλου, οικονομολόγο, επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Β. Μπένο, πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά.
  • Στη Φιλοσοφική Σχολή, στις 12 μ., συζήτηση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα Βαλκάνια - ο πόλεμος συνεχίζεται» με ομιλητές τον Τίτο Βανδή, ηθοποιό, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ, και τον Αντώνη Αντανασιώτη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ