Σάββατο 24 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες φιλειρηνικές δραστηριότητες

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, 24 Μάη, εκδήλωση για τα παιδιά με παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία Μπομποτίνου (οδός Φιλοθέης), στις 7 μ.μ.

-- Απολογισμός δράσης, προγραμματισμός και εκλογή νέας Γραμματείας είναι το θέμα της σύσκεψης, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας αύριο Κυριακή 25/5, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτι».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Εξαρχείων θα κάνει συνέλευση και εκλογές στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ, τη Δευτέρα, 26 Μάη, στις 7 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου διοργανώνει εκδήλωση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, την Τετάρτη, 28 Μάη, στις 11 π.μ., για να το τιμήσει για τη συμμετοχή του με την επιτροπή ειρήνης στις εθνικές επετείους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με τα παιδιά, έκθεση φωτογραφίας και παράσταση Καραγκιόζη.

-- Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Γαλατσίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ TON ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα με θεατροποιημένα αποσπάσματα από τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ του Γιάννη Ρίτσου. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου την Τετάρτη, 28 Μάη, στις 8 μ.μ.

-- Απολογισμός δράσης, σχεδιασμός δράσης και εκλογή νέας Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου θα γίνει την Τετάρτη 28/5, στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στις 7 μ.μ.

-- Το Σάββατο 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στη παραλία της Χαλκίδας (στρογγυλό) θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - Αλληλεγγύη των λαών», με συμμετοχή των: Γιάννη Διακογιάννη, δημοσιογράφου - πολεμικού ανταποκριτή, Δημήτρη Καλτσώνη, μέλους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, Βασίλη Φίλια, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ