Τετάρτη 4 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Τα μούτρα κρέας»...

«Αν προκληθούμε, θα απαντήσουμε», τόνισε με ύφος κολοκοτρωνέικο ο Χρ. Πρωτόπαππας, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής για την οικονομία. Αναφερόταν, βέβαια, στη ΝΔ. Οπότε, σε ένα σικέ παιχνίδι - θα πείτε - ο κ. Πρωτόπαππας όχι μόνον ...Κολοκοτρώνης, αλλά και ...Οδυσσέας Ανδρούτσος, μπορεί να το «παίζει».

Αφού είναι τόσο «γενναίοι», όμως, ορίστε:

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για «περήφανα γηρατειά», αλλά στέλνουν τους γέροντες να περιμένουν 2 μερόνυχτα (!) στην ουρά για να «ζητιανέψουν» ένα δελτάριο κοινωνικού τουρισμού...

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για «σοσιαλισμό» και εκείνο που έκαναν ήταν να «κοινωνικοποιήσουν» τις προβληματικές, φορτώνοντας τα βάρη στο λαό, για να τις παραδώσουν ξανά, αγνές και κερδοφόρες, στους Λάτσηδες.

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για «μη προνομιούχους» και εκείνο που έφτιαξαν ήταν «νέα τζάκια» δίπλα στα «παλιά» (συν μερικές υπουργικές βίλες στα βόρεια προάστια).

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για «λαό στην εξουσία» και εκείνο που έκαναν ήταν να ρίξουν το 20% του λαού κάτω από το όριο της φτώχειας.

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για «εκσυγχρονισμό» και ξεπούλησαν τα πάντα. Από πετρέλαια μέχρι τον ΟΤΕ και τον αιγιαλό της χώρας!

Τους προκαλούμε: Μιλούσαν για αυξήσεις μισθών, αλλά τριπλασίασαν τα κέρδη των βιομηχάνων και εκτίναξαν τις καταθέσεις των «καρχαριών» στην τρίτη θέση των ελβετικών τραπεζών.

Δίκιο έχετε. Είναι τόσο «εύθικτοι», που μετά τις παραπάνω προκλήσεις, τους κάναμε «τα μούτρα κρέας»...


ΓΡΑΦΟΥΝ:ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ