Σάββατο 14 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Η Ευρωπαϊκή Ενωση στο στόχαστρο

Συνεχίζονται αυτές τις μέρες, μέχρι και την Τρίτη, οι εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στη Βόρεια Ελλάδα. Οι νέοι που συμμετέχουν σ' αυτές συζητούν για την ΕΕ κι οργανώνουν τη συμμετοχή τους στις παλλαϊκές διαδηλώσεις με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΚΝΕ πραγματοποιεί τη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωσή της.

Οι εκδηλώσεις, λοιπόν, που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες είναι:

  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, στις 8 μ.μ., με θέμα την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας στις κινητοποιήσεις από 19 έως 22 του Ιούνη στη Θεσσαλονίκη και στη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ.

-- Δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κέρκυρας, που από τις 8 το βράδυ και μετά θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου στο Πεντοφάναρο, με θέμα «Αλληλεγγύη στην Κούβα».

  • Τη Δευτέρα 16/6:

-- Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο Φιλίππου, στις 8 μ.μ., με θέμα «Απολύσεις, ανεργία, εργασιακή περιπλάνηση τα "καλά" της ΕΕ. ΚΚΕ ισχυρό - Μέτωπο Λαϊκό η διέξοδος», με ομιλητή τον Θανάση Κουτσουρά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., με θέμα «Παλεύουμε για μια άλλη Ευρώπη, των λαών, του σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Κώστα Βροχόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Τρίτη 17/6:

- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στις 8 μ.μ., με θέμα «Απολύσεις, ανεργία, εργασιακή περιπλάνηση τα "καλά" της ΕΕ. ΚΚΕ ισχυρό - Μέτωπο Λαϊκό η διέξοδος», με ομιλητή τον Νίκο Φρέγκογλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ