Σάββατο 14 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Οχι στη Δεξιά, ναι στον... Λάτση»!

«Είναι δυνατόν να αλλάξουμε την οικονομική πολιτική μας, δέκα μήνες πριν τις εκλογές; Οι πολίτες μας ψήφισαν για να εφαρμόσουμε αυτή την οικονομική πολιτική. Θα προχωρήσουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα, στις όποιες διαρθρωτικές αλλαγές χρειάζονται, όπως έδειξε και η τελευταία συμφωνία των ΕΛΠΕ» (Χρ. Πρωτόπαππας, 11/6/2003).

Αυτή είναι η τοποθέτηση της κυβέρνησης όταν τη ρωτούν τι θα κάνει για την ανακούφιση του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός υφίσταται την ακρίβεια, την ανέχεια, την ανεργία και κείνοι απαντούν ότι θα συνεχίσουν να ξεπουλάνε με «τόλμη» (!) τη δημόσια περιουσία στους Λάτσηδες!

Είναι οι ίδιοι που δέκα μήνες μετά (ή όποτε γίνουν οι εκλογές) θα βγούνε με ντουντούκες στους δρόμους για να φωνάζουν ότι «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»!

Αλλά, για ποια Δεξιά πρόκειται; Για τη Δεξιά που έκανε «γαλάζια» δωράκια στους Λάτσηδες, ή για τη Δεξιά που κάνει «πράσινα» δωράκια (πάλι) στους Λάτσηδες; Βλέπετε, εδώ και τριάντα χρόνια, από τη μεταπολίτευση (για να μην πάμε πιο πίσω), η Δεξιά κυβερνάει αυτό τον τόπο. Αδιάλειπτα. Επομένως, πού να βρεθεί χρόνος να «ξεχάσει» ο λαός;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ