Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Στην περιοχή του Ρέντη βρέθηκε χτες το απόγευμα η ΓΓ της ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, όπου πραγματοποίησε περιοδεία. Η περιοδεία ξεκίνησε από το Ε' ΤΕΕ Πειραιά (ΣΚΥΠ), όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΕΛΜΕ Πειραιά. Οι συνδικαλιστές στη διάρκεια της συζήτησης επέδωσαν στη ΓΓ του Κόμματος υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια η Αλ. Παπαρήγα μίλησε στο αμφιθέατρο της σχολής, όπου οι μαθητές τής επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με το μαζικό τους «παρών». Εκεί ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για την Παιδεία, ενώ ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα πλούσιος.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Δημαρχείο του Ρέντη όπου η Αλ. Παπαρήγα συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Ιωακειμίδη. Ο δήμαρχός της εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, κυρίως από το γεγονός ότι έχουν «παγώσει» μια σειρά έργων στο δήμο, επειδή σταμάτησε η χρηματοδότησή τους από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα κάθε τόσο η πόλη να πλημμυρίζει.

Την Αλέκα Παπαρήγα συνόδευαν ο γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, η Ελπίδα Παντελάκη μέλος της ΚΕ και νομαρχιακής σύμβουλος της ΝΑΣ,ι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Ρέντη Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και Μαρία Σοάνη κ.ά. Στις 7.30 το απόγευμα η Γενική Γραμματέας του Κόμματος μίλησε σε μαζική συγκέντρωση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Ρέντη στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ