Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αρπακτικά

«Ο Μεταμοντερνισμός στην πολιτική!

Θέλουν οι Ελληνες, λέει ο κουρνιαχτός, τον Γιωργάκη, αλλά τον θέλουν με άλλη πολιτική! 180% άλλη πολιτική για την ανεργία, 1.300% άλλη πολιτική για την υγεία και 1.115,4% άλλη πολιτική για την ακρίβεια.

Και η θειά μου η Φωτούλα! Πάντα της άρεσε ο Πικάσο αν ζωγράφιζε σαν τον Νταλί.

Αλλά εκεί που ο σουρεαλισμός της θειάς ξεπέρασε τον μεταμοντερνισμό της φοράδας της στην γκαλερί, ήταν με την αυτοκριτική Γιωργάκη για όσους έως τώρα δεν είχαν εννοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ, μία πτωχή κορασίς, απ' τα χαμηλά στα ψηλά ανέβηκε, λάθη έκαμε, αλλά το μελό δεν έχει τελειώσει ακόμα - έρχεται ο ξενητεμένος να βγάλει την κορασίς απ' το βούρκο της αμαρτίας, της διαπλοκής, άτιμα κότερα.

Πράγματι! Οσο άκουγα από ραδιοφώνου τον Γιωργάκη ένιωθα πως είμαι στη χαρούμενη διαφήμιση μιας χώρας που θα καταφέρει επιτέλους να γίνει μακέτα!

Αυτό το κόμμα όλα τα καταπίνει, όλα τα χωνεύει κι εμείς οι υπόλοιποι όλα τα ξεχνάμε. Είπε μια κουβέντα η Ν.Δ. για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και πήγανε να τη "φάνε" οι κήνσορές του. Είπε τα ίδια ο Γιωργάκης για μη κρατικά πανεπιστήμια και το "έφαγαν" αμέσως οι ίδιοι κήνσορες.

Νέα εποχή, όντως, νέο ήθος, τα "ΕΤΑ" του Γιωργάκη (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα) θα μασουλάνε τη σάρκα της πατρίδας με νέο ήθος απ' ό,τι τα ΕΤΑ του κ. Σημίτη...

Αρπακτικά».

Του Στάθη, απ' το «Ναυτίλο» της χτεσινής «Ελευθεροτυπίας», πραγματική όαση στον κουρνιαχτό της παπανδρεοκρατίας, που πλημμυρίζει την προαναφερόμενη εφημερίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ