Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
«ΜΑΚΡΟ»
Εμπόδισαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ

Διευθυντικά στελέχη και συνδικαλιστές του δικομματισμού εμπόδισαν χτες το πρωί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο κατάστημα της Πολυεθνικής «ΜΑΚΡΟ» στη Θεσσαλονίκη. Βάζοντας πλάτη στη λογική που θέλει να μη φτάσει η φωνή και οι θέσεις του ΚΚΕ στους εργαζόμενους, η διευθύντρια του καταστήματος κ. Βουτσά δεν επέτρεψε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Σοφία Καλαντίδου, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ, να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης στους χώρους δουλιάς.

Ο πρόεδρος του εργοδοτικού σωματείου και στέλεχος της ΔΑΚΕ, κ. Σιάμος, δικαιολογώντας το μισθό του, στάθηκε δίπλα στην επιχείρηση, υιοθετώντας την απόφαση να μην επιτραπεί η περιοδεία.

Ομως οι κομμουνιστές είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τις θέσεις του κόμματος σε όλους τους εργαζόμενους. Ετσι και στο «ΜΑΚΡΟ» κάτω από συνθήκες εκσυγχρονισμένης τρομοκρατίας, βρήκαν τον τρόπο να συζητήσουν με τους εργαζόμενους (στο χώρο του εστιατορίου) για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Και απηύθυναν το κάλεσμα για αντίσταση στην πολιτική που τσαλαπατά τα δικαιώματά τους με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ