Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΧΑΛΚΙΔΑ
Ελπιδοφόρα προοπτική

Κλίμα αισιοδοξίας από το αίσιο αποτέλεσμα της Οικονομικής Εξόρμησης

Μέσα σε κλίμα ελπιδοφόρας προοπτικής και αισιοδοξίας, το οποίο πηγάζει από την ανταπόκριση που βρίσκουν οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ από τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ και αγρότες, από τ' άλλα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη μεγάλη αίθουσα συνελεύσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας, εκδήλωση για το κλείσιμο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, με την παρουσία πολλών φίλων και ψηφοφόρων του Κόμματος, μελών και νεολαίων της ΚΝΕ.

Ενα δεύτερο στοιχείο του μηνύματος ελπίδας και αισιοδοξίας, αποτέλεσε το αντικείμενο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, δηλαδή το αίσιο αποτέλεσμα, όπου, όπως ανακοίνωσε στην ομιλία του ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Χαλκίδας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, το πλάνο της ΑΕ Χαλκίδας καλύφθηκε στο 100%, προσθέτοντας, νέα καθήκοντα ενόψει και της εκλογικής αναμέτρησης που θα έχει έντονο το στοιχείο της δικομματικής αντιπαράθεσης, προκειμένου να εγκλωβίσουν και να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους και το λαό.

Στη συνέχεια, το στέλεχος του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και την προσπάθεια - με τη βοήθεια των ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών - να παγιωθεί μια «εικονική πραγματικότητα» που θα «ξεπλύνει» την αντιλαϊκή - αντεργατική νεοφιλελεύθερη πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο δεν μπορεί να ξεπλυθεί και η ΝΔ, είπε ο Λ. Χατζηπαυλίδης, που όλ' αυτά τα χρόνια στήριζε τις κρίσιμες κυβερνητικές επιλογές και τώρα δημαγωγεί ασύστολα, χωρίς να έχει διαφορετική πολιτική απ' το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, κάλεσε τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες να δώσουν με αυταπάρνηση και ένταση των προσπαθειών την εκλογική μάχη, να βρίσκονται καθημερινά με τους εργαζόμενους και το λαό, στη δουλιά, στο σπίτι, τον ελεύθερο χρόνο, εκεί που ζει και διασκεδάζει η νεολαία.

Απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος, τους κάλεσε να βοηθήσουν αποφασιστικά σ' αυτή την εκλογική μάχη, για να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ.

Ενισχυμένο και δυνατό ΚΚΕ, κατέληξε ο Λ. Χατζηπαυλίδης, σημαίνει ανάταση του λαϊκού κινήματος, ένταση της αντίστασης και της αντεπίθεσης του λαού, προοπτική για την κοινωνικοπολιτική συμμαχία και συσπείρωση, στο δρόμο του Λαϊκού Μετώπου για τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα της Οργάνωσης (τυχερός στάθηκε ο σ. Δημήτρης Πηλιχός, στέλεχος της ΚΟΒ Χαλκίδας, συνταξιούχος οικοδόμος), που πήρε ως δώρο τα δύο βιβλία «Επεσαν για τη ζωή», Εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

Η εκδήλωση έκλεισε με «γλέντι - ρεφενέ» που ακολούθησε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ