Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι λέει η διοίκηση της ΕΡΤ;

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι κάνουν αυτή τη «δουλιά» μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, υπουργείων, νομαρχιών και δήμων. Φαίνεται, όμως, πως η κυβέρνηση έχει βάλει μπροστά όλο τον κρατικό μηχανισμό, όλες τις υπηρεσίες, τους οργανισμούς, κλπ., κλπ. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Αναρωτιέστε, βέβαια, για ποια «δουλιά» λέμε. Εξηγούμαστε. Βάζουν τους εργαζόμενους των προαναφερόμενων υπηρεσιών να παίρνουν τηλέφωνο τούς πολίτες και, είτε να τους προσκαλούν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, είτε να ρωτούν αν θέλουν κάποια εξυπηρέτηση, κλπ., κλπ. Απ' ό,τι φαίνεται, μάλιστα, έχουν οργανώσει τη σχετική «δουλιά», διαθέτοντας εξειδικευμένους και κατηγοριοποιημένους καταλόγους ονομάτων, ανάλογα με το επάγγελμα, τον τόπο κατοικίας, τυχόν αιτήσεις τους σε δημόσιες υπηρεσίες, κλπ., ώστε να είναι περισσότερο «αποτελεσματικές» οι «προσκλήσεις». Βλέπετε, οι νέες τεχνολογίες και η μηχανοργάνωση του δημοσίου αναβαθμίζουν πρωτίστως τις κάθε λογής βρώμικες μεθόδους των εκάστοτε κυβερνώντων και κατόπιν την ποιότητα των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχουν οι υπηρεσίες στους πολίτες.

Το τελευταίο σχετικό κρούσμα, που μας καταγγέλθηκε, αφορά την κρατική ΕΡΤ. Εργαζόμενος στη ΝΕΤ πήρε τηλέφωνο ηθοποιό - χωρίς καν να γνωρίζονται - και τον προσκάλεσε σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου του κυβερνώντος κόμματος.

Εχει να δώσει κάποια εξήγηση η διοίκηση της ΕΡΤ;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ