Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΚΩΝΙΑ - ΚΙΛΚΙΣ
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων παρουσίασε, χτες το απόγευμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Κατά την παρουσίαση, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, ο Π. Γιωτόπουλος, γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων, τόνισε την ανάγκη, σ' αυτές τις εκλογές να δοθεί απάντηση στο δικομματισμό, στις επιθέσεις ενάντια στο Κόμμα και κάλεσε όλους όσοι συμμετείχαν στους αγώνες το προηγούμενο διάστημα να στηρίξουν και με την ψήφο τους την πολιτική και τη δράση του ΚΚΕ.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι εξής:

- Αλυσσανδράκης Κώστας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

- Βώτης Βασίλης, οικοδόμος, μέλος της Διοίκησης του ΕΚ Ιωαννίνων και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ.

- Δρόσος Σοφοκλής, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ιωαννίνων και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων.

- Σπύρου Αλέξανδρος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων ΒΔ Ελλάδας και Νήσων και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας ΕΣΕΕ.

- Τασούλας Αποστόλης, γιατρός, διευθυντής Παθολογίας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων και γραμματέας της Ενωσης Ιατρών Ηπείρου.

- Τσουμάνη Ολγα, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Ιωαννίνων, ασκούμενη δικηγόρος.

Στα Τρίκαλα

To ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Τρικάλων παρουσίασε χτες το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, η ΝΕ του Κόμματος στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον». Μιλώντας κατά την παρουσίαση, ο Φ. Πρεμέτης, γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στη σύνθεση του ψηφοδελτίου, τονίζοντας πως δεν είναι τυχαία, καθώς οι υποψήφιοι βουλευτές συμπυκνώνουν την έντονη παρουσία και δράση του Κόμματος στα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα. «Είναι - επισήμανε - γνώστες των προβλημάτων του νομού, αφού για πολλά χρόνια συμβάλλουν με μαχητικό τρόπο στην προβολή τους, αλλά, κυρίως, στη διεκδίκηση λύσεων. Είναι, συνεπώς, άνθρωποι με συνεχόμενη πολιτική και κοινωνική προσφορά και η δράση τους είναι γνωστή σε κάθε γωνιά του νομού μας. Πρωτοπόροι αγωνιστές στο εργατικό, αγροτικό, επιστημονικό, αντιπολεμικό κίνημα. Εκτιμούμε ότι αποτελούν εγγύηση για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κινήματος».

Παίρνοντας το λόγο, ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΚΕ, κάλεσε τα λαϊκά στρώματα του νομού να αποδυναμώσουν το δικομματισμό και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα συμμετέχουν οι:

- Αρμάγος Δημήτρης, εργάτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

- Ζιανός Ευθύμιος, γιατρός, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

- Κανταρτζής Αχιλλέας, πρώην βουλευτής, γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

- Λάζος Θανάσης, μηχανικός, πρώην κοινοτάρχης Πηγής.

- Μπακάση Βάσω, νοσηλεύτρια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ.

- Τσιοτινός Σπύρος, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Ανοιξη», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Στη Λακωνία

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΛΗΔΑ», στη Σπάρτη, έγινε χτες (23/1/04) η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Νομό Λακωνίας. Τους υποψήφιους παρουσίασε ο Μιχάλης Μπόκος, μέλος της ΝΕ Λακωνίας του Κόμματος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Λακωνίας είναι:

- Λεβεντάκης Δήμος, συνταξιούχος Δημοσίου, τεχνολόγος Δασοπονίας, γραμματέας της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

- Αναστασάκος Λευτέρης, συνταξιούχος λογιστής, πρόεδρος του Παραρτήματος Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ. Μέλος της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

- Φουντουλάκης Γιώργος, ηλεκτρολόγος μηχανικός.

- Καλαματιανός Βασίλης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Κιλκίς

Μέσα σε μια μαζική εκδήλωση, που αναδείκνυε την απήχηση που βρίσκουν οι θέσεις του ΚΚΕ στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία, έγινε χτες βράδυ στο Λόφο η δημόσια παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο Νομό Κιλκίς.

Υποψήφιοι θα είναι οι:

- Λάζαρος Ανδρεανίδης, κτηνίατρος, μέλος της ΔΕ του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας.

- Γιάννης Μακρίδης, υδραυλικός, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Θερμοϋδραυλικών Νομού Κιλκίς.

- Ακίνδυνος (Ακης) Οργαντζής, ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τουρισμού.

- Κώστας Χαλίτσιος, φαρμακοποιός. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς και ήταν υποψήφιος νομάρχης στις πρόσφατες εκλογές για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Σήμερα Σάββατο

- Στις 6 μ.μ., στο «Γαλαξία», ανακοινώνονται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Καβάλας.

- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα ΕΒΕ (Αράτου 21), ανακοινώνονται οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Αχαΐας.

- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (πλατεία Ελευθερίας), θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι στο Νομό Φθιώτιδας.

Αύριο Κυριακή

- Στις 11 π.μ., στο «Νερόμυλο» της Κρύας, στη Λιβαδειά, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι στο Νομό Βοιωτίας.

Τη Δευτέρα

- Οι υποψήφιοι στο Νομό Μεσσηνίας θα παρουσιαστούν στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ».

- Οι υποψήφιοι στο Νομό Εύβοιας θα ανακοινωθούν στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα.

- Το ψηφοδέλτιο στο Νομό Χανίων παρουσιάζεται στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

- Οι υποψήφιοι στο Νομό Χίου θα παρουσιαστούν στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου.

- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Νομό Αρτας θα γίνει στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος».

- Η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών τους οποίους στηρίζει το ΚΚΕ στην Ξάνθη, καθώς και των προγραμματικών θέσεων του Κόμματος, θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος».

Τις επόμενες μέρες

- Τους υποψηφίους στο Νομό Αττικής θα παρουσιάσει η ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ, την Τρίτη 27/1, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αχαρνών (Μπόσδα και Φιλαδελφείας).

- Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές παρουσιάζει την Τετάρτη, 28 Γενάρη, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Καστοριάς. Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

- Την Τετάρτη, 28 Γενάρη, στις 5.30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Γρεβενά, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μανάκεια».

- Στην Κοζάνη η παρουσίαση ψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κοβεντάριου» (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την Τετάρτη, 28 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ.

Στις παρουσιάσεις των ψηφοδελτίων σε Καστοριά, Γρεβενά και Κοζάνη θα παραβρεθεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 29/1, στις 2 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, σε συνέντευξη Τύπου, οι Αντώνης Μαλαγάρης, δικηγόρος και Μάριος Τσαντίρης, εργάτης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Σάμου, θα παρουσιάσουν την πολιτική πρόταση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ