Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο πρωταθλητής...

Τις επιδόσεις του ιδιωτικού τομέα στις τουριστικές επιχειρήσεις εκθείασε ο υπουργός Ανάπτυξης σε τοποθέτησή του στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας την εμμονή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην παράδοση της δημόσιας τουριστικής περιουσίας στο μεγάλο κεφάλαιο. Πολιτική, στην οποία συναινούν και οι «παλιοί» και οι «νέοι» στο κυβερνών κόμμα, όσο και οι δικομματικοί αντίπαλοί τους.

«Ο ιδιωτικός τομέας του τουρισμού μας αναδεικνύεται σε πρωταθλητή, συγκροτώντας το 75% της οικονομίας του ελληνικού τουρισμού», είπε ο Α. Τσοχατζόπουλος. Αυτό που δεν είπε είναι πως αυτές οι λαμπρές επιδόσεις (με άλλα λόγια, τα μπόλικα κέρδη) οφείλονται στις ανεκτίμητες εγκαταστάσεις και τα εδάφη που εκχώρησε η κυβέρνηση στους ιδιώτες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη δημόσια (δηλαδή, λαϊκή) περιουσία, σε βάρος του λαού για να «μεγαλουργήσουν».

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες τού μέχρι σήμερα ΠΑΣΟΚ. Αυτά πρεσβεύει και ο υποψήφιος αρχηγός του. Αυτά ετοιμάζονται να κάνουν και οι επίδοξοι διάδοχοί του, που υπερασπίζονται την ικανότητά τους να ασκήσουν την ίδια πολιτική, με... καλύτερο τρόπο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ